Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihaela Radulescu si-a dorit mult al doilea copil. Ce s-a intamplat cu vedeta PRO TV

Playtech Playtech,
Mihaela Radulescu si-a dorit mult al doilea copil. Ce s-a intamplat cu vedeta PRO TV

Mihaela Radulescu este cunoscuta ca fiind o mare diva a showbiz-ului romanesc, dar si ca o mama extrem de grijulie si mandra de fiul sau. Desi si-ar fi dorit mult sa-i ofere un frate lui Ayan, acest lucru nu s-a intamplat. Care este motivul pentru care familia vedetei de la Pro TV nu s-a putut . continuă pe Playtech

Razboiul divelor! Ce a putut sa spuna Mihaela Radulescu despre rivala ei. Vita aia de Marin

Andreea Marin si Mihaela Radulescu sunt unele din cele mai vechi si mai controversate personalitati din mass-media romaneasca. La fel de controversate au ramas si conflictele dintre ele, care au stranit numeroase reactii de-a lungul timpului. Confictele dintre cele doua dive Neintelegerile dintre Andreea Marin si Mihaela Radulescu nu sunt noi, cu atat mai mult .

SOC in televiziune! MIHAELA RADULESCU a spus tot despre copii! DANI OTIL e iN STARE DE SOC

Celebra prezentatoare Mihaela Radulescu a recunoscut ca isi doreste sa mai aiba copii. Mihaela a incercat de mai mult ori sa ramana insarcinata, dar se pare ca dorinta nu i-a fost ascultata.

Mihaela Radulescu, mama a doua oara!? Vedeta face anuntul surprinzator

Mihaela Radulescu traieste de ani buni o viata de poveste departe de Romania. Are 50 de ani, dar are un corp de fotomodel, un fiu adolescent, un iubit celebru la nivel international si o cariera de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )