Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Bendeac, dezvaluiri intime despre femeile din viata sa: scarba totala! (VIDEO)

B1 B1,
Mihai Bendeac, dezvaluiri intime despre femeile din viata sa: scarba totala! (VIDEO)

Mihai Bendeac nu a mai suportat falsitatea femeilor din jurul sau si a rabufnit, dezvaluind ca in fiecare zi face un mic experiment. Astfel, a observat ca atunci cand se uita insistent la femeile de pe trotua. continuă pe B1

Mihai Bendeac a luat cea mai importanta decizie din viata: Stii ca trebuie sa intri si in Biserica, nu?

Cunoscutul actor de comedie Mihai Bendeac a vorbit despre unul dintre cele mai delicate momente din viata lui. intrebat, intr-un interviu acordat viva. ro, despre noul emisiune iUmor, actorul a afirmat ca.

Mihai Bendeac, tradat in dragoste: Fir-ati ale dracu de panarame! (VIDEO)

Mihai Bendeac a dezvaluit ca se uita insistent la femeile de pe trotoar, pana cand acestea observa, pentru un mic experiment. Astfel, a observat ca femeile se uita in scarba initial, cand vad ce.

Mihai Bendeac tocmai a facut anuntul: Testul de sarcina a venit azi!

Cunoscutul actor de comedie Mihai Bendeac a facut un anunt care i-a lasat nedumeriti pe fanii sai. Testul de sarcina a venit azi. Happy va fi tata. Stiu ca e o prostie, dar treaba asta imi creeaza o.

Mihai Bendeac, mesaj inedit pe o retea de socializare: Testul de sarcina a venit azi. Treaba asta imi creeaza o bucurie suspecta

Mihai Bendeac este in al noualea cer. Si asta pentru ca patrupedul sau va deveni tata. Actorul a tinut sa-si anunte fanii pe o retea de socializare. Testul de sarcina a venit azi. Happy va fi tata.

Delia si Mihai Bendeac, cuplati de Inna: A ingenunchiat si a luat-o in brate, apoi... (FOTO)

Inna, o catelusa din rasa yorkshire terrier, ce a participat impreuna cu stapanul ei la IUmor, a avut parte de toata atentia Deliei si a lui Mihai Bendeac. Pentru a-i atrage atentia concurentei, cei doi.

Mihai Bendeac, atacat dur: Un clovn analfabet...

Atac extrem de dur la adresa cunoscutului actor Mihai Bendeac. Jurnalistul Razvan Ioan Boanchis il desfiinteaza pe actor, dupa ce acesta nu a stiut, intr-unul din show-urile in care apare la Antena 1, ce.

Fotul sef SPP, dezvaluiri bomba despre cum isi spiona statul cetatenii. S-a adoptat o hotarare secreta a CSAT. Sistemul fusese implementat de SUA

Generalul Dumitru Iliescu, fost sef al Serviciului de Paza si Protectie SPP) si fost consilier prezidential pe probleme de securitate nationala, a venit, la B1 TV, cu dezvaluiri incendiare despre modul in.

Fostul sef SPP, dezvaluiri bomba despre cum isi spiona statul cetatenii. S-a adoptat o hotarare secreta a CSAT. Sistemul fusese implementat de SUA

Generalul Dumitru Iliescu, fost sef al Serviciului de Paza si Protectie SPP) si fost consilier prezidential pe probleme de securitate nationala, a venit, la B1 TV, cu dezvaluiri incendiare despre modul in.

Fost procuror, dezvaluiri-soc despre DNA

Un fost procuror le-a povestit celor din Comisia de Control a SRI calvarul prin care a trecut in perioada in care a lucrat la DNA. Presedintele comisiei, Claudiu Manda, nu a vrut sa dezvaluie numele.

Kovesi, dezvaluiri despre coruptia din sanatate: Procurorii au descoperit o mita de peste un milion de euro primita de un manager de spital

Laura Codruta Kovesi a declarat marti ca mita din sistemul medical este mai mare decat in alte domenii, precizand ca a fost indetificat inclusiv un manager de spital care a primit spaga de 1,2 milioane de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2666 seconds )