Libnet.ro
UNICEF

17:15

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, in continuare la Terapie Intensiva. Cum s-a schimbat starea artistului

Antena3 Antena3,
Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, in continuare la Terapie Intensiva. Cum s-a schimbat starea artistului

Mihai Budeanu,component altrupei 3 Sud Est, care s-a infectat cu COVID-19,este in continuare internat la Terapie Intensiva insa medicii si cei apropiati au constatat o schimbare in starea acestuia. continuă pe Antena3

EXCLUSIV Informatii de ultima ora despre Mihai de la 3 Sud Est. in ce stare se afla, de fapt

In timp ce ieri presa titra ca solistul trupei 3 Sud Est, Mihai Budeanu, infectat cu noul coronavirus, este in stare critica la Spitalul din Medgidia, unde fusese transferat de urgenta, zilele trecute, pentru a i se administra plasma, iata ca adevarul este cu totul altul. Solistul de la 3 Sud Est a trecut pragul .

Marturia medicului bolnav de COVID care a facut publice imaginile cu pacienti conectati la oxigen direct pe holul Institutului Bals: Medicii care lupta in prima linie afirma ca daca ar avea nevoie de terapie intensiva, nici pentru ei nu s-ar gasi un pat

Serviciul 112 nu mai face fata, am sunat de 2 ori, nu a raspuns nimeni, camerele de garda s-au transformat in saloane de terapie intensiva unde pacientii stau cu orele, chiar zile, pe paturi improvizate, deci acel triaj nu mai exista, locurile in adevaratele saloanele de terapie intensiva complet echipate sunt 0, iar medicii care lupta in prima linie cu aceasta boala afirma ca daca si ei ar fi in situatia sa aiba nevoie de terapie intensiva, nici pentru ei nu s-ar gasi niciun pat - este marturia lui Constantin Vasile Ifteme, medic veterinar din Bucuresti si pacient cu COVID-19, care a facut publice, in urma cu doua zile, imagini cu bolnavi de COVID-19 intinsi pe paturi de campanie si conectati la oxigen direct pe holul Institutului Matei Bals.

Ioan Niculae are Covid-19 si este in stare critica la Terapie Intensiva!

Ioan Niculae, patronul formatiei Astra Giurgiu, a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Iar forma pe care a facut-o omul de afaceri este una foarte severa. Astfel ca a fost internat la Terapie Intensiva, in stare critica. Conform informatiilor oferite de Gandul, medicii sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire a lui Niculae, 66 de ani.

Mai sunt doar 80 de paturi la ATI in toata tara. Medicul Radu Tincu: Un pacient in stare grava are nevoie de doua trei saptamani in terapie intensiva

Mai sunt doar 80 de paturi de terapie intensiva in intreaga tara. Medicul Radu Tincu, medic de terapie intensiva, de la Spitalul Floreasca, spune ca masurile luate ar trebui sa aiba efecte mai puternice.

Altex va dota integral, cu aparatura medicala de ultima generatie, sectia de Terapie Intensiva de la Spitalul Judetean Piatra Neamt

Altex va dota integral, cu aparatura de ultima generatie, sectia de Terapie Intensiva de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt, distrusa de un incendiu izbucnit pe 14 noiembrie. Retailer-ul va acoperi integral co.

Doar 80 de paturi libere la ATI in tara. Cand va fi depasita capacitatea de spitalizare la Terapie Intensiva

Autoritatile trebuie sa ia masuri mai dure iar efectul acestor masuri trebuie sa fie mai puternic decat mentinerea unui plafon de 8. 000 de infectari pe zi. in caz contrar, posibilitatea sistemului sanitar romanesc de a prelua pacienti la Terapie Intensiva va fi depasita in curand.

Zece paturi de Terapie Intensiva, transferate de la spitalul mobil din Letcani, pentru amenajarea sectiei afectate de incendiu de la spitalul din Piatra Neamt

Zece paturi de Terapie Intensiva si mai multe echipamente medicale vor fi transferate, miercuri, de la spitalul mobil de la Letcani, Iasi,la Spitalul Judetean Piatra Neamt. E vorba de 10 paturi de.

Asociatia Daruieste Viata va construi un spital modular de Terapie Intensiva COVID-19 la Piatra Neamt

Oana Gheorghiu si Carmen Uscatu, fondatoarele Aociatiei Daruieste Viata, au anuntat ca vor construi un spital modular de Terapie Intensiva COVID-19 la Piatra Neamt, unde sectia ATI a fost distrusa de tragicul incendiu unde si-au pierdut viata 10 pacienti. Reprezentantii Asociatiei au fost, luni, la Piatra Neamt ca sa discute cu autoritatile locale despre construirea spitalului modular ATI.

Asociatia Daruieste Viata va construi un spital modular de Terapie Intensiva COVID-19 la Piatra Neamt, unde sectia ATI a fost distrusa de incendiul in care au murit 10 pacienti

Asociatia Daruieste Viata, fondata de Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu, va construi din donatii un spital modular de Terapie Intensiva pentru pacientii COVID-19 la Piatra Neamt, unde sectia ATI a fost distrusa de incendiul din seara de 14 noiembrie, in urma caruia au murit 10 pacienti, iar medicul Catalin Denciu a suferit arsuri grave. Este al doilea spital modular ATI pentru pacienti COVID construit de Daruieste Viata dupa cel din Bucuresti, din curtea spitalului Elias.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )