Libnet.ro
UNICEF

23:00

Mihai Fifor, atac dur la adresa premierului: Incompetenta lui Orban loveste puternic in Educatie

Antena3 Antena3,
Mihai Fifor, atac dur la adresa premierului: Incompetenta lui Orban loveste puternic in Educatie

Mihai Fifor sustine ca guvernul condus de Ludovic Orban loveste puternic in Educatie prin modificarea OUG 114, cea care urma sa creasca salariile profesorilor de la 1 septembrie 2020. Daca mai aveam cumva. continuă pe Antena3

Mihai Fifor: Nu am nicio legatura cu dosarul DIICOT

Numele fostului ministru de Interne Mihai Fifor apare in ancheta DIICOT privind permisele de port-arma eliberate ilegal in judetul Caras-Severin, dosar in care prefectul de Caras-Severin, Matei Lupu, este.

Mihai Fifor, prima reactie in dosarul din Caras-Severin, privind armele si munitiile

Mihai Fifor a vorbit pentru prima data despredosarul armelor din Caras in care apare si numele sau. Am vazut si eu in presa, in ultimele ore, si am ramas mirat de aceasta chestiune. Chiar nu stiu .

Numele lui Mihai Fifor apare in dosarul permiselor de port-arma false din Caras Severin

Numele lui Mihai Fifor apare in dosarul permiselor de port-arma false din Caras Severin, potrivit referatului de arestare preventiva trimis in instanta de procurorii DIICOT. in documentul citat, procurorii.

Mihai Fifor, explicatii despre datoriile PSD inainte de primul CEx sub conducerea lui Marcel Ciolacu

Senatorul Mihai Fifor, fost secretar general al PSD, a declarat, miercuri, ca la nivelul partidului nu sunt datorii care sa nu poata fi justificate. El a fost intrebat la sediul PSD despre faptul ca fosta.

La o zi dupa ce s-a scris ca este sarac, declaratia de avere a premierului Ludovic Orban a disparut si a reaparut pe site

Administratorii site-ului Guvernului se joaca cu declaratia de avere a premierului Ludovic Orban. La nicio o zi dupa ce seful Guvernului si-a postat documentul, din care reiesea ca este sarac lipit pamantului,.

Ponta arunca bomba in scandalul declaratiei de avere a lui Orban: isi aminteste ce a facut el in 2014?

Victor Ponta lanseaza un atac la adresa premierului Ludovic Orban, dupa informatiile contradictorii aparute in presa cu privire la declaratia de avere a premierului. Ponta aminteste faptul ca, in 2014,.

PSD, atac dur la guvernarea PNL: De la venirea lor la guvernare, cursul valutar atinge record dupa record

PSD a facut bilantul primei luni de guvernare PNL. Social-democratii vin cu critici dure asupra modului de conducere al Guvernului Orban. Ne-au acuzat in fiecare an ca vom depasi tinta de deficit de 3%. Nu.

Cine sunt angajatii al caror salariu minim nu creste in 2020. Declaratia premierului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat ca salariul minim in domeniul constructiilor nu va fi modificat. Din punctul nostru de vedere, nu exista, in conformitate cu.

ANI risca sa ramana fara conducere, in plin scandal privind averea premierului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca exista riscul ca Agentia Nationala pentru Integritate ANI) sa ramana fara conducere dupa incetarea mandatului actualului presedinte al institutiei, respectiv pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )