Libnet.ro
UNICEF

07:30

Mihai Fifor, prima reactie in dosarul din Caras-Severin, privind armele si munitiile

Antena3 Antena3,
Mihai Fifor, prima reactie in dosarul din Caras-Severin, privind armele si munitiile

Mihai Fifor a vorbit pentru prima data despredosarul armelor din Caras in care apare si numele sau. Am vazut si eu in presa, in ultimele ore, si am ramas mirat de aceasta chestiune. Chiar nu stiu . continuă pe Antena3

Numele lui Mihai Fifor apare in dosarul permiselor de port-arma false din Caras Severin

Numele lui Mihai Fifor apare in dosarul permiselor de port-arma false din Caras Severin, potrivit referatului de arestare preventiva trimis in instanta de procurorii DIICOT. in documentul citat, procurorii.

Mihai Fifor: Nu am nicio legatura cu dosarul DIICOT

Numele fostului ministru de Interne Mihai Fifor apare in ancheta DIICOT privind permisele de port-arma eliberate ilegal in judetul Caras-Severin, dosar in care prefectul de Caras-Severin, Matei Lupu, este.

Prima reactie a lui Victor Ponta dupa ce Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania: Este dreptul sau. A fost in dezcord cu o decizie majoritara a partidului

Victor Ponta a avut o prima reactie dupa ce Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania. Liderul partidului a sustinut ca europarlamentarul este in total dezacord cu liderii Pro Romania si acesta ar fi fost.

Mihai Fifor, atac dur la adresa premierului: Incompetenta lui Orban loveste puternic in Educatie

Mihai Fifor sustine ca guvernul condus de Ludovic Orban loveste puternic in Educatie prin modificarea OUG 114, cea care urma sa creasca salariile profesorilor de la 1 septembrie 2020. Daca mai aveam cumva.

Mihai Fifor, explicatii despre datoriile PSD inainte de primul CEx sub conducerea lui Marcel Ciolacu

Senatorul Mihai Fifor, fost secretar general al PSD, a declarat, miercuri, ca la nivelul partidului nu sunt datorii care sa nu poata fi justificate. El a fost intrebat la sediul PSD despre faptul ca fosta.

Prima reactie a lui Traian Berbeceanu, dupa ce Marcel Vela l-a propus pentru postul de consilier al Ministrului de Interne

Traian Berbeceanu este cunoscut pentru iesirile sale publice in care combatea coruptia si care, in 2016, fiind sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate din judetul Alba, a fost achitat pentru mai multe infractiuni. Prima reactie a lui Traian Berbeceanu, dupa ce Marcel Vela l-a propus pentru postul de consilier al Ministrului de Interne .

Fosta sotie a lui Cornel Gales, prima reactie dupa moartea acestuia. A parasit-o cand fetita lor avea doar 4 ani

Prima sotie a lui Cornel Gales a reactionat dupa ce a aflat ca barbatul si-a pierdut viata intr-un accident rutier in Spania, dar nu a parut afectata de tragica veste. Femeia sustine ca acesta a parasit-o in urma cu mai bine de 27 de ani si nu s-a mai interesat nici macar de fiica lui, .

Veste buna pentru Laura Codruta Kovesi. Prima reactie dupa ce a primit premiul Femeia la Putere

Laura Codruta Kovesi a fost premiata in cadrul editiei din acest an a Women of Europe n. red. Femeile din Europa). Fosta sefa a DNA a primit distinctia Femeia la Putere, care i-a fost acordata in contextul activitatii de lupta anticoruptie pe care si-a insutit-o vreme de o perioada indelungata. Premiul i-a fost inmanat de catre .

Adrian Nastase, prima reactie dupa ce s-a cerut sa-i fie retras ordinul Steaua Romaniei

Fostul premier Adrian Nastase a avut o prima reactie la scrisoarea intocmita deTommy Iuliu Joul Tomescu,organizatorul mitingului Diasporei din 10 august 2018, prin care ii cere presedintelui Klaus.

O INVESTITIE DE 50 MILIOANE EURO ROCKWOOL a deschis prima sa fabrica din tara noastra

Grupul ROCKWOOL, care activea-za in productia de vata minerala bazaltica, a deschis prima sa fabrica din tara noastra - o investitie in valoare de 50 milioane euro. Aceasta are o capacitate de aproximativ 45. 000 de tone pe an, fiind cea mai mare unitate de profil din tara noastra. Fabrica este amplasata pe un teren de 30 de hectare, in parcul industrial Ploiesti West Park din localitatea Aricestii Rahtivani, conform unui comunicat de presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )