Libnet.ro
UNICEF

16:45

Mihai Fifor compara cele doua dezbateri: Una reala cu Viorica Dancila si o mascarada, cu Iohannis

Antena3 Antena3,
Mihai Fifor compara cele doua dezbateri: Una reala cu Viorica Dancila si o mascarada, cu Iohannis

Mihai Fifor,secretar general al PSD, pune in oglinda cele doua dezbateri de marti seara, afirmand ca discutia Vioricai Dancila cu presa a fost una reala, in timp ce dezbaterealui Klaus. continuă pe Antena3

Mihai Fifor despre cele doua dezbateri electorale: Putem avea un presedinte viu, sau un robot

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a precizat intr-o postare pe Facebook faptul ca dezbaterea Vioricai Dancila si cea a lui Klaus Iohannis au fost diferite total, una fiind reala iar cealalta o mascarada!.

Mihai Fifor compara dezbaterile: Dancila a purtat o discutie reala, Iohannis, o mascarada

Senatorul Mihai Fifor, secretar general al PSD, pune in oglinda cele doua dezbateri de marti seara.

Mihai Fifor il compara pe Klaus Iohannis cu Vladimir Putin: Va intreb altceva: Exista vreo deosebire?

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a comparat modul in care Vladimir Putin si Klaus Iohannis comunica cu reprezentantii mass-media. De altfel,Fifor se intreaba retoric daca exista o diferenta intre.

MIHAI FIFOR: Am avut o dezbatere reala, cu Dancila, si o mascarada, cu Iohannis

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a facut, miercuri, o paralela intre dezbaterile organizate de finalistii de la prezidentiale - Viorica Dancila si Klaus Iohannis -, afirmand ca partea buna este ca cetatenii au aflat cum ar arata tara noastra daca ar fi condusa de fiecare dintre cei doi intrati in cursa pentru Cotroceni.

Iohannis, comparat cu Putin de Mihai Fifor:Putin organizeaza anual o dezbatere in care intrebarile sunt trimise dinainte si atent selectate

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a publicat un mesaj in care il compara pe presedintele Klaus Iohannis cu Vladimir Putin, un lider politic controversat pentru faptul ca de aproape 20 de ani conduce Rusia cu o mana de fier.

Mihai Fifor, despre cresterea salariului minim: Ludovic Orban arunca praf in ochi alegatorilor inainte de ziua votului

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat, marti, ca premierul Ludovic Orban arunca praf in ochii alegatorilor, inainte de votul din turul al doilea al alegerilor prezidentiale, anuntand ca ar putea.

Iohannis si Dancila ti-au aratat cele doua Romanii din aria cercului

Klaus Iohannis si Viorica Dancila au oferit, marti seara, doua momente care in niciun caz nu pot fi numite dezbateri. Candidatul PNL si-a organizat si moderat propriul eveniment, iar.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )