Libnet.ro
UNICEF

06:45

Iohannis si Dancila ti-au aratat cele doua Romanii din aria cercului

Playtech Playtech,
Iohannis si Dancila ti-au aratat cele doua Romanii din aria cercului

Klaus Iohannis si Viorica Dancila au oferit, marti seara, doua momente care in niciun caz nu pot fi numite dezbateri. Candidatul PNL si-a organizat si moderat propriul eveniment, iar. continuă pe Playtech

Urzeala selfie-urilor la dezbaterea paralela Iohannis - Dancila. Ce a aparut pe paginile de Facebook ale liderilor PNL si PSD

Dezbaterea paralela Iohannis-Dancila a reprezentat un bun prilej pentru politicienii din cele doua tabere sa se intreaca in selfie-uri postate pe Facebook. Inaintea celor doua evenimente, dar si in timpul.

Mihai Fifor compara cele doua dezbateri: Una reala cu Viorica Dancila si o mascarada, cu Iohannis

Mihai Fifor,secretar general al PSD, pune in oglinda cele doua dezbateri de marti seara, afirmand ca discutia Vioricai Dancila cu presa a fost una reala, in timp ce dezbaterealui Klaus.

Negocierile din spatele dezbaterii Iohannis Dancila. Replica dura din partea echipei lui Klaus Iohannis

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca echipele de campanie ale PSD si PNL s-au intalnit recent pentru a incerca sa organizeze o dezbatere electorala, insa liberalii ar fi dat de inteles ca presedintele Klaus Iohannis a refuzat dezbaterea intrucat Viorica Dancila nu s-ar ridica la nivelul sau. Gabriela Firea dezvaluie de ce nu .

SONDAJ: Romanii din mediul urban prefera sa isi plateasca mai intai utilitatile

Conform celui mai recent studiu elaborat de KRUK, 75% dintre romanii din mediul urban isi planifica bugetul mereu sau de cele mai multe ori, 77% dintre ei platesc intai utilitatile apoi ratele.

DIASPORA VOT SPANIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cand si unde voteaza romanii din Spania in turul II

Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in rezultatul alegerilor.

Cum au iesit Iohannis si Dancila din dezbaterile separate pe care si le-au organizat. Reactie la cald

In ciuda a ceea ce au spus si s-a spus in aceasta campanie electorala, Viorica Dancila si Klaus Iohannis au avut pana la urma dezbaterile pe care si le-au dorit. Eu cred ca cele doua lumi, complet diferite, asa cum au aratat in aceasta seara, nu s-ar fi putut intalni intr-un act de campanie electorala pentru prezidentiale din care votantii sa aiba efectiv ceva de castigat.

SONDAJ Iohannis si Dancila au dezbatut fiecare pe cont propriu. Cine a fost mai bun?

Cei doi candidati la presedintie, Klaus Iohannis si Viorica Dancila, au dezbatut marti seara, fiecare in parte, cu reprezentanti ai presei, in conditiile in care Iohannis a refuzat o confruntare directa cu reprezentanta PSD. O buna bucata de timp, cele doua dezbateri s-au suprapus, televiziunile difuzandu-l cu sonor, in intervalele respective, cu mici exceptii, pe presedintele in exercitiu.

Mihai Fifor despre cele doua dezbateri electorale: Putem avea un presedinte viu, sau un robot

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a precizat intr-o postare pe Facebook faptul ca dezbaterea Vioricai Dancila si cea a lui Klaus Iohannis au fost diferite total, una fiind reala iar cealalta o mascarada!.

CELE DOUA... sau mai multe... ROMANII

Astazi, constatarea apartine domnului Isarescu. Mugur Isarescu, desigur! Bucurestii au ajuns din urma marile metropole ale Europei! Venitul pe cap de locuitor este aici, in aceasta relativ redusa arie urban-sociala, tot atit cit la Berlin, capitala Germaniei.

Cele doua spitale de copii care au ramas trei zile fara apa calda saptamana trecuta urmeaza sa mai indure inca doua zile de frig

Spitalul de Copii Marie Curie si Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie Dr. Nicolae Robanescu, care nu au avut apa calda si caldura timp de peste 3 zile saptamana trecuta, raman din nou fara apa calda si caldura, timp de 48 de ore, incepand de luni, de la ora 15:00, conformunei informari transmise de RADET catre Directia de Sanatate Publica Bucuresti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )