Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mihai Fifor despre interventia de la Caracal: Un sir de erori, multa nepricepere si indolenta

Adevărul Adevărul,
Mihai Fifor despre interventia de la Caracal: Un sir de erori, multa nepricepere si indolenta

Ministrul interimat de Interne Mihai Fifor a declarat marti, la Marius Tuca Show, ca in cazul interventiei de la Caracal a reiesit multa eroare umana, nepricepere multa si indolenta multa. continuă pe Adevărul

Mihai Fifor despre interventia in cazul Caracal: A fost un sir nefericit de erori, proasta comunicare Dispecerul face o loterie, nu stie cine este pe celelalte apeluri

Ministrul interimar de Interne Mihai Fifor a declarat marti, ca in cazul interventiei de la Caracal a existat multa nepricepere si indolenta. Fifor mai spune ca o alta cauza a proastei gestionari de catre autoritati a cazului de la Caracal are legatura cu lipsa de personal si o slaba pregatire a angajatilor de la Dispeceratul de Urgenta.

Fifor, despre cazul Caracal: Se vad pasi mari care se fac in aceasta investigatie

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, sustine ca a dispus sa fie detasati cei mai buni crimin.

Digi 24: Mihai Fifor, declaratii contradictorii despre schimbul de informatii dintre politistii si interlopii din Caracal. Ce spunea duminica

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, le-a spus azi jurnalistilor ca nu stie la ce se refera acestia atunci cand l-au intrebat despre schimburile de informatii dintre interlopii si politistii din Olt, in cazul crimelor de la Caracal.

Fifor, despre Caracal: Se fac pasi mari in aceasta investigatie. Ministrul sustine ca nu stie despre schimbul de informatii intre politisti si interlopi

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, sustine ca a dispus sa fie detasati cei mai buni criminalisti pentru a participa, alaturi de DIICOT, la ancheta din cazul Caracal, adaugand ca se vad pasi mari care se fac in aceasta investigatie. intrebat cum comenteaza schimbul de informatii intre politisti si interlopi la Caracal, Fifor a spus: Nu stiu la ce va referiti.

Desfasurare de forte in Caracal. Mihai Fifor a anuntat ca 217 angajati din MAI au fost mobilizati pentru rezolvarea anchetei (VIDEO)

Mihai Fifor, ministrul interimar al Afacerilor Interne, a anuntat, luni, ca 217 angajati din institutie sunt implicati in rezolvarea cazului de la Caracal. Daca 46 dintre acestia sunt politisti din zona de.

Ministrul Mihai Fifor, dupa CRIMELE iN SERIE de la Caracal: Am cerut jandarmeriei cresterea numarului de patrule in scoli (VIDEO)

Ministrul interimar al Internelor, Mihai Fifor, a declarat, luni, dupa cazul Caracal, care a socat opinia publica, ca a cerut jandarmeriei cresterea numarului de patrule in scoli.

Mihai Fifor, masuri drastice dupa cazul mortilor din Caracal: Am cerut fiecarui inspector-sef de polisie sa facp o evaluare riguroasa

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a anuntat, luni, ca a solicitat inspectorilor-sefi de politie sa prezinte o evaluare riguroasa a activitatii. Am cerut fiecarui inspector-sef.

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, promisiune pentru mama Luizei: MAI nu va avea liniste pana nu se va face lumina in acest caz

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, i-a facut o promisiune mamei Luizei Melencu, adolescenta data disparuta in Caracal cu patru luni in urma. Ministerul i-a spus ca MAI va face tot ce se.

Fifor, despre 10 august: Cetateanul are dreptul sa se exprime in mod liber. Nu ne dorim sub nicio forma sa mai vedem ceea ce am vazut anul trecut

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, spune ca autoritatile nu vor incerca niciodata sa ii impiedice pe cetateni sa se exprime in mod liber, facand apel la cei care doresc sa protesteze sa o faca in mod pasnic. Nu ne dorim sub niciun fel de forma sa mai vedem ceea ce am vazut anul trecut de 10 august, afirma Fifor.

Fifor, despre cazul de la Galati: Am dispus masuri ferme de verificare imediata a ceea ce s-a intamplat

Ministrul interimar al Internelor, Mihai Fifor, anunta, luni, ca a dispus verificari in cazul politistilor de la Galati, care nu au coborat din masina pentru a ajuta o fata plina de sange, precizand ca atitudinea agentilor este inadmisibila.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )