Libnet.ro
UNICEF

01:05

MIHAI FIFOR: PSD nu cade in capcana presedintelui Klaus Iohannis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MIHAI FIFOR: PSD nu cade in capcana presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele Consiliului National al PSD Mihai Fifor declara ca PSD nu cade in capcana presedintelui Klaus Iohannis si va sustine Pactul politic propus de acesta. continuă pe Ziarul Bursa

Mihai Fifor: PSD nu cade in capcana presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele Consiliului National al PSD, Mihai Fifor, declara ca PSD va sustine Pactul politic propus de presedintele Klaus Iohannis, doar dacava fi construit in avantajul cetatenilor.

Fifor: PSD nu cade in capcana lui Iohannis si va sustine Pactul politic propus de acesta, doar daca va fi construit in avantajul cetatenilor

Presedintele Consiliului National al PSD Mihai Fifor declara ca PSD nu cade in capcana presedintelui Klaus Iohannis si va sustine Pactul politic propus de acesta. Vointa romanilor nu este negociabila. PSD va transpune rezultatul referendumului in legislatie si nu va tergiversa rezultatul din 26 Mai, asa cum face presedintele, afirma Fifor.

Fifor il acuza pe Iohannis ca tergiverseaza aplicarea referendumului pe care chiar el l-a convocat: Nu vom cadea in capcana presedintelui

Mihai Fifor, presedintele Consiliului National al PSD, a anuntat ca partidul va sustine pactul propus de presedintele Klaus Iohannis doar daca va fi construit in avantajul cetatenilor Romaniei. Culmea,.

Lista PSD pentru consultarile cu Klaus Iohannis

Antena 3 a prezentat componenta membrilor cu care PSD se va duce la consultari la Palatul Cotroceni, consulatri care deja au mai multe teme decat cele anuntate initial de Presedinte atunci cand a convocat aceste.

Concluzia consultarilor: Klaus Iohannis le cere partidelor sa semneze un pact national pentru Romania europeana. PSD a propus un grup de lucru

Presedintele Klaus Iohannis a invitat partidele parlamentare sa semneze un acord national pentru consolidarea parcursului european al Romaniei. in replica, premierul Viorica Dancila i-a propus presedintelui Klaus Iohannis formarea unui grup de lucru, condus de presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, pentru ca rezultatele referendumului sa fie puse in aplicare cat mai repede.

Calin Popescu Tariceanu, declaratii dupa intalnirea cu Klaus Iohannis: ALDE sustine reforma justitiei

UPDATE Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu delegatia ALDE pentru stabilirea directiilor de actiune necesare punerii in aplicare a referendumului national din 26 mais-au.

Fifor: PSD va transpune rezultatul referendumului in legislatie si nu va tergiversa rezultatul din 26 Mai, asa cum face presedintele

Presedintele Consiliului National al PSD, Mihai Fifor, a anuntat, vineri, pe Facebook, ca social-democratii vor sustine pactul politic propus de presedintele Klaus Iohannis doar in cazul in care va fi construit in avantajul cetatenilor Romaniei. De asemenea, acesta il acuza pe liderul de la Cotroceni ca amana transpunerea rezultatului referendumului in legislatie si ca negociaza cu partidele referendumul.

Coalitia ALDE-PSD, sedinta oficiala dupa propunerile lui Klaus Iohannis

Liderii PSD si ALDE s-ar reunit joi, la Parlament, intr-o sedinta oficiala unde vor participa: Viorica Dancila, Calin Popescu Tariceanu, Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Mihai Fifor. Vor fi dezbatut.

Presedintele Klaus Iohannis continua consultarile cu partidele parlamentare pentru punerea in aplicare a referendumului pe justitie din 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis continua, miercuri, consultarile cu partidele parlamentare pentru punerea in aplicare a referendumului pe justitie din 26 mai. Astazi vor merge la Cotroceni delegatiile PMP, ALDE, Pro Romania, Grupul parlamentar al minoritatilor nationale si PSD. Delegatia social-democratilor va fi formata din Viorica Dancila, Paul Stanescu, Marcel Ciolacu, Mihai Fifor si Eugen Teodorovici.

Mihai Fifor, numit in functia de purtator de cuvant al PSD

Senatorul Mihai Fifor a fost numit in functia de purtator de cuvant al PSD. Fifor o inlocuieste pe Lia Olguta Vasilescu, care si-a anuntat plecarea din functia de purtator de cuvand dupa arestarea lui.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )