Libnet.ro
UNICEF

13:45

Mihai Fifor: Romania vrea achizitionarea unui sistem de rachete pentru litoralul Marii Negre

Adevărul Adevărul,
Mihai Fifor: Romania vrea achizitionarea unui sistem de rachete pentru litoralul Marii Negre

Romania intentioneaza sa achizitioneze un sistem de rachete pentru protejarea coastelor Marii Negre, licitatia urmand sa fie lansata luni, a declarat ministrul roman al Apararii, Mihai Fifor, cu ocazia vizitei in Statele Unite, informeaza publicatia Politico. continuă pe Adevărul

Romania vrea achizitionarea unui sistem de rachete pentru litoralul Marii Negre

Romania va lansa luni o licitatie pentru achizitia unor noi sisteme mobile de aparare de coasta, a declarat ministrul roman al apararii Mihai Fifor pentru publicatia Morning Defense, citata de.

Politico.com: Fifor: Romnia vrea sa achizitioneze un sistem de rachete pentru litoralul Marii Negre

Romania intentioneaza sa achizitioneze un sistem de rachete pentru protejarea coastelor Marii Negre, licitatia urmand sa fie lansata luni, a declarat ministrul roman al Apararii, Mihai Fifor, dupa o intalnire cu ministrul american al Apararii, Jim Mattis, cu ocazia vizitei in Statele Unite, informeaza Politico. com.

Romania vrea RACHETE la Marea Neagra! La cat este estimat contractul si cand incepe licitatia

Romania mai vrea sa cumpere armament de la americani! Mihai Fifor ia primele decizii dupa intrevederea avuta miercuri la Pentagon cu secretarul american al apararii, Jim Mattis. Ministrul Apararii a anuntat .

Mihai Fifor, intalnire cu guvernatorul Statului Alabama. A propus afilierea unei companii a Garzii Nationale din Alabama la Brigada Multinationala de la Craiova

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, aflat in vizita oficiala in Statele Unite ale Americii, s-a intalnit, joi, cu guvernatorul Statului Alabama, Kay Ivey, si a discutat despre cooperarea in cadrul Parteneriatului Statal dintre Romania si Alabama. Mihai Fifor a propus afilierea unei companii de sprijin a Garzii Nationale din Alabama la Brigada Multinationala de la Craiova.

Ministrul Mihai Fifor s-a intalnit cu secretarul american al Apararii, James Mattis

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, s-a intalnit miercuri, la Pentagon, cu secretarul Apararii al SUA, James Mattis, oficialul roman aratand ca Guvernul Romaniei acorda o importanta deosebita consolidarii legaturii transatlantice si ca, in contextul BREXIT, Romania nu crede in crearea unei Europe a Apararii fara o puternica relatie transatlantica.

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, intalnire cruciala la Washington

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, aflat intr-o vizita de lucru in Statele Unite ale Americii, a anuntat, marti, ca a avut ocazia sa discute cu mai multi oficiali americani despre cooperarea in.

Ce a discutat Mihai Fifor cu oficialii americani despre Aparare

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, aflat intr-o vizita de lucru in Statele Unite ale Americii, a anuntat, marti, ca a avut ocazia sa discute cu mai multi oficiali americani despre cooperarea in.

Romania respecta principiile NATO

Romania este unul din putinele state aliate care respecta principiul de impartire echitabila a responsabilitatilor in cadrul Aliantei Nord-Atlantice si indeplinesc toate cele trei conditii legate de cash, capabilitati si contributii, a scris, joi, pe Facebook, ministrul Apararii, Mihai Fifor, dupa intalnirea cu secretarul american al Apararii, James Mattis.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )