Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania vrea RACHETE la Marea Neagra! La cat este estimat contractul si cand incepe licitatia

B1 B1,
Romania vrea RACHETE la Marea Neagra! La cat este estimat contractul si cand incepe licitatia

Romania mai vrea sa cumpere armament de la americani! Mihai Fifor ia primele decizii dupa intrevederea avuta miercuri la Pentagon cu secretarul american al apararii, Jim Mattis. Ministrul Apararii a anuntat . continuă pe B1

ALERTA MILITARA in Marea Neagra! Armata Rusa a mobilizat ZECI DE AVIOANE! Sistemele antiracheta, iN ACTIUNE

Armata Rusa mobilizeaza o mie de soldati si peste 50 de aeronave intr-un amplu exercitiu in Marea Neagra si Crimeea. Totodata, in cadrul operatiunilorse vor implica un bombardier supersonic Tu-22M3 si.

Peste 50 de avioane si 10 nave rusesti, in alerta pe Marea Neagra. Sistemele antiracheta S-400 din Crimeea, in actiune

Rusia lanseaza un exercitiu tactic in Marea Neagra si Crimeea, cu peste 50 de avioane, care fac parte din aviatia strategica, si o duzina de nave, a anuntat Ministerul rus al Apararii.

Mihai Fifor: Romania vrea achizitionarea unui sistem de rachete pentru litoralul Marii Negre

Romania intentioneaza sa achizitioneze un sistem de rachete pentru protejarea coastelor Marii Negre, licitatia urmand sa fie lansata luni, a declarat ministrul roman al Apararii, Mihai Fifor, cu ocazia vizitei in Statele Unite, informeaza publicatia Politico.

Romania vrea achizitionarea unui sistem de rachete pentru litoralul Marii Negre

Romania va lansa luni o licitatie pentru achizitia unor noi sisteme mobile de aparare de coasta, a declarat ministrul roman al apararii Mihai Fifor pentru publicatia Morning Defense, citata de.

Cum limiteaza PSD si ALDE rolul gazului din Marea Neagra in piata interna si de ce depinde securitatea energetica de repornirea industriei

Politicienii de la noi se mandresc ca Romania nu depinde de gazul rusesc la fel de mult ca tarile vecine uitand sa aminteasca modul cum au patronat dezindustrializarea accelerata din ultimii 15-20 de ani a tarii noastre. Daca visam sa fim un pilon care sa asigure securitatea energetica din regiune, atunci, trebuie sa reparam principalul motor al economiei noastre: industria! O tara saraca nu poate sa ofere garantii de stabilitate nimanui.

VIDEO FOTO in timp ce rusii isi fac de cap prin Marea Neagra, pilotii canadieni de lupta de la Mihail Kogalniceanu au devenit total operationali

Pilotii canadieni detasati in Romania, la Baza 57 Aeriana de la Mihail Kogalniceanu, au ajuns la capacitate operationala maxima. Asta dupa ce militarii romani si cei canadieni au facute eforturi organizatorice deosebite, sustin Fortele Aeriene Regale Canadiene RCAF) intr-o postare pe Facebook. Canadienii operaza vestitele avioane de lupta CF-188 Hornet.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )