Libnet.ro
UNICEF

07:45

MIHAI FIFOR: Textul motiunii - cea mai mare densitate de minciuni pe metru patrat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MIHAI FIFOR: Textul motiunii - cea mai mare densitate de minciuni pe metru patrat

Secretarrul general al PSD, Mihai Fifor, considera ca motiunea de cenzura propusa de opozitie contine cea mai mare densitate de minciuni pe metru patrat, ironizand formula de guvernare care se prefigureaza in cazul in care Guvernul ar cadea. continuă pe Ziarul Bursa

Mihai Fifor atac furibund dupa ce a citit textul motiunii de cenzura: Cea mai mare densitate de minciuni pe metru patrat!

Mihai Fifor a venit cu un atac dur miercuri, pe contul personal de Facebook, dupa ce a citit textul motiunii de cenzura. Acesta sustine ca in cuprinsul acesteia a descoperit cea mai mare densitate de.

Mihai Fifor: Motiunea de cenzura, ce mai mare densitate de minciuni pe metru patrat

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, spune ca a descoperit in textul motiunii de cenzura cea mai mare densitate de minciuni pe metru patrat si ca cea mai gogonata dintre ele este legata de faptul.

Cea mai mare frica a Mariei Ciobanu. Nu vreau sa ma inmormanteze acolo!

Parcursul ni-l facem, sfarsitul ni-l stim, asa ca moartea nu e o surpriza pentru nimeni, lucru care ne lasa sa ne ingrijim de acest aspect, caci asa e randuiala. Despre acest subiect a vorbit si Maria Ciobanu. Care este cea mai mare frica a solistei de muzica populara? Maria Ciobanu, cea mai mare frica De .

Donald Trump, despre scandalul ucrainean: Cea mai mare inselatorie din istoria politicii americane

Donald Trump a calificat sambata scandalul ucrainean drept cea mai mare inselatorie din istorie, relateaza dpa si AFP. Ceea ce se intampla acum este cea mai mare inselatorie din istoria politicii americane, a afirmat Donald Trump intr-un.

Cea mai mare companie de telefonie si internet din Bulgaria, Vivacom, ar putea fi vanduta cu peste 1 miliard Euro

Cea mai mare companie de telecomunicatii din Bulgaria, Vivacom, a primit doua oferte de cumparare de peste 1 miliard de euro fiecare, potrivit Financial Times, citat de Mediafax.

Iubirile terne ale lui George Bacovia. Cu cine a trait poetul cea mai mare poveste de dragoste

Poetul George Bacovia nu a avut o viata sentimentala tumultoasa. Cea mai mare poveste de dragoste a cunoscut-o alaturi de Agatha, care i-a devenit si sotie.

Trump, despre scandalul ucrainean: Cea mai mare inselatorie din istoria politicii americane

Presedintele Donald Trump a calificat sambata scandalul ucrainean drept cea mai mare inselatorie din.

VIDEO Trump, despre ancheta declansata de democrati: Cea mai mare inselatorie din istorie. incearca sa ma opreasca pentru ca eu lupt pentru voi

Presedintele Donald Trump a sustinut sambata ca scandalul declansat de discutia sa telefonica cu omologul sau ucrainean, ce a dus la declansarea unei anchete in Camera Reprezentantilor, este cea mai mare inselatorie din istorie. Trump a lansat un nou atac la adresa democratilor care au demarat ancheta ce poate duce la demiterea presedintelui. Cititi si Casa Alba a restrictionat stenogramele convorbirilor lui Trump cu lideri straini.

Investitii de 28,8 milioane de euro in cea mai mare exploatatie agricola din Europa, situata in Insula Mare a Brailei

EximBank a semnat un acord de finantare cu Agricost SA, administratorul exploatatiei agricole Insula Mare a Brailei, formata dintr-un ansamblu de 29 de ferme vegetale, interconectate, care alcatuiesc o zona agricola compacta cu o suprafata de 56. 000 de hectare de teren agricol fertil, cu liber acces la Dunare, care produce anual peste 500. 000 de tone de cereale.

Cea mai mare surpriza a zilei la Beijing: Chinezii exulta dupa ce vedeta lor a scos campioana de la US Open 2017

Saisai Zheng 39 WTA), a treia chineza din clasamentul WTA, a dat lovitura in turul II, eliminand o mare favorita.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )