Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Gadea, reactie dupa ce Monica Anisie a refuzat intalnirea cu Selly: Cat de lipsit de tact sa fii sa refuzi asta!

Antena3 Antena3,
Mihai Gadea, reactie dupa ce Monica Anisie a refuzat intalnirea cu Selly: Cat de lipsit de tact sa fii sa refuzi asta!

Mihai Gadea a comentat gestul ministrului Educatiei de a refuza intalnirea cu vloggerul Selly, una dintre emblemele tinerilor din ziua de azi. Monica Anisie trebuia sa aiba o intrevedere cu Selly, dar in momentul in care a aflat ca totul va fi filmat, ministrul a anulat intalnirea. continuă pe Antena3

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, cere demiterea presedintelui ONAC, dupa rezultatul dezamagitor al achizitiei tabletelor pentru elevi

Monica Anisie, ministrul Educatiei, ii cere premierulului Orban demiterea presedintelui Oficiului National de Achizitii Centralizate, Cornelia Nagy, dupa rezultatul dezamagitor al stadiului licitatiei.

Monica Anisie, apel de ultima ora catre elevi, parinti si profesori: Nimeni nu isi doreste acest lucru

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a facut un apel de ultima ora pentru elevi, parinti si profesori, in ceea ce priveste inceperea anului scolar 2020-2021. Monica Anisie, mesaj pentru elevi, parinti si profesori: Nimeni nu isi doreste acest lucru Monica Anisie, ministrul Educatiei, a facut un apel de ultim moment in ceea ce priveste inceperea noului .

in ce conditii pot cere parintii cursuri online pentru copii in noul an scolar. Monica Anisie: Doar dupa o evaluare a starii de sanatate a membrilor din familie

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, sustine ca parintii copiilor cu varsta scolara pot cere ca fiii sau fiicele lor sa participe la cursuri online doar daca pot face dovada ca, fie copilul, fie cineva din familie sufera de boli care ar putea fi agravate de COVID-19.

Monica Anisie cere demiterea presedintelui Oficiului National de Achizitii Centralizate

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, ii solicita premierului Ludovic Orban demiterea presedintelui Oficiului National de Achizitii Centralizate, Cornelia Nagy, dupa ce a luat act de rezultatul dezamagitor al stadiului licitatiei privind achizitia de dispozitive electronice cu conexiune la Internet, potrivit Agerpres.

MONICA ANISIE: Ghidurile Ministerului Educatiei sunt orientative, sunt niste propuneri facute de cadre didactice si nu sunt aprobate prin ordin de ministru

Ghidurile sunt orientative, deci nu sunt aprobate printr-un ordin de ministru acestea, a explicat ministrul Educatiei, Monica Anisie, la TVR, legat de ghidurile lansate si promovate de institutia pe care o conduce in conferinta publica pe 1 septembrie. Anisie spune ca sunt sugestii, niste propuneri in asa fel incat sa ajutam unitatile de invatamant in luarea unor decizii, anuntand ca nu sunt obligatorii pentru scoli sau pentru profesori, scrie Edupedu.

MONICA ANISIE: Ghidurile Ministerului Educatiei si nu sunt aprobate prin ordin de ministru

Ghidurile sunt orientative, deci nu sunt aprobate printr-un ordin de ministru acestea, a explicat ministrul Educatiei, Monica Anisie, la TVR, legat de ghidurile lansate si promovate de institutia pe care o conduce in conferinta publica pe 1 septembrie. Anisie spune ca sunt sugestii, niste propuneri in asa fel incat sa ajutam unitatile de invatamant in luarea unor decizii, anuntand ca nu sunt obligatorii pentru scoli sau pentru profesori, scrie Edupedu.

Monica Anisie, apel catre elevi, parinti si profesori: Sa nu apara acea stigmatizare a persoanei care s-a imbolnavit

Ministrul Educatiei Monica Anisie a facut un apel la elevi, parinti si profesori sa nu stigmatizeze o persoana care s-a imbolnavit de coronavirus. Monica Anisie: Sa nu apara acea stigmatizare a pe.

Monica Anisie, schimbari de ultima ora in sistemul de invatamant hibrid. La ce interval de timp vor merge elevii la scoala

In contextul pandemiei de COVID-19, reinceperea scolilor reprezinta unul dintre subiectele intens dezbatute de catre oficiali. Cea mai pertinenta varianta este aceea a sistemului hibrid, in care elevii vor merge prin rotatie la scoala. Recent, ministrul educatiei, Monica Anisie, a anuntat perioada cea mai indicata la care sa se faca acest schimb intre cursurile online .

Monica Anisie, intrebata daca a luat in calcul demisia pentru ca nu ajung tabletele promise elevilor: Am realizat eu o astfel de achizitie? in semn de responsabilitate fata de elevi si profesori, trebuie sa continui acest mandat

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a fost intrebata marti intr-o conferinta de presa daca nu a luat in calcul sa demisioneze in conditiile in care tabletele promise elevilor nu vor ajunge la inceputul anului scolar. Anisie a spus ca nu a luat in calcul pentru ca nu ea s-a ocupat de aceasta achizitie, ci ONAC, ministerul doar punand la dispozitie banii necesari. in semn de responsabilitate fata de copii, elevi si de colegii mei profesori trebuie sa continui acest mandat alaturi de ei, avand in vedere ca incepe un nou an scolar altfel, a sustinut Anisie. Ea a mai spus ca a aflat din presa despre intarzierea acestei achizitii de tablete.

MONICA ANISIE: Parintii nu vor mai da declaratie pe propria raspundere

Parintii nu vor mai da declaratie pe propria raspundere atunci cand ii vor trimite pe copii la scoala, asa cum este prevazut in normele pentru inceperea anului scolar puse in dezbatere de Ministerul Sanatatii, a declarat ministrul Educatiei, Monica Anisie, pentru StiriEdu. ro. Declaratia vine in contextul in care cei doi ministri au avut luni o intalnire la solicitarea premierului Ludovic Orban. Pe 14 septembrie parintii ar fi trebuit sa completeze o declaratie pe propria raspundere in care sa declare, printre altele, ca propriul copil nu a fost diagnosticat cu COVID-19, conform stiriedu. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )