Libnet.ro
UNICEF

17:15

Mihai Gadea, reportaj special din SUA. Ce nu s-a vazut la TV in timpul celei mai importante batalii politice a lumii

Antena3 Antena3,
Mihai Gadea, reportaj special din SUA. Ce nu s-a vazut la TV in timpul celei mai importante batalii politice a lumii

Mihai Gadea a fost in cel mai fierbinte loc din Statele Unite ale Americii. Se afla in Pennsylvania si este vorba despre locul in care se numara voturile statului care a dat presedintele SUA: Pennsylvania Convention Center. continuă pe Antena3

Mihai Gadea, transmisiune speciala din SUA. Sunt ore decisive pentru americani. Cine va castiga cursa

Joseph Biden e gata sa revendice victoria in alegerile prezidentiale imediat ce va calcula ca a depasit pragul de 270 de voturi in Colegiul electoral federal. De cealalta parte, echipa de campanie electorala a presedintelui in functie al SUA, Donald Trump, a anuntat ca se pregateste de contestarea rezultatelor scrutinului prezidential in unele state americane.

Corespondenta din SUA de la Mihai Gadea: Daca Donald Trump pierde in Georgia, isi poate lua adio de la un nou mandat

Mihai Gadea, trimisul special Antena 3 in SUA, a prezentat in direct, joi seara, ultimele evolutii ale procesului electoral a carui concluzie finala inca nu a fost pusa, desi au trecut doua zile de la scrutinul din 3 noiembrie.

Mihai Gadea: Toata America asteapta rezultatul alegerilor! Magazinele se baricadeaza, blocurile se baricadeaza!

Mihai Gadea a prezentat, miercuri, informatii de ultima ora despre cea mai importanta batalie politica a lumii, alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii.

Printul Harry si Meghan Markle au avut o mare surpriza cand au vazut noii vecini din SUA. Surpriza uriasa

In Statele unite, Printul Harry si Meghan Markle, ii vor avea ca vecini, printre altii, pe cantareata Katy Perry si actorul Orlando Bloom, care au cumparat recent o casa in cartierul exclusivist Montecito din Los Angeles. Potrivit ziarului spaniol ABC, Perry si Bloom se vor casatori in curand. Printul Harry si Meghan Markle au avut .

Cu cine s-a intalnit Bianca Dragusanu in Dubai. Vedeta pentru care a plecat special din tara

Nici nu s-a despartit bine de Alex Bodi, ca Bianca Dragusanu a si plecat din tara. Vedeta a plecat din Romania tocmai in Dubai. Iata care este misterul plecarii sale. Cu cine s-a intalnit Bianca Dragusanu in Dubai Ne-am convins cu totii ca viata amoroasa a Biancai Dragusanu este una tumultoasa, presarata cu multe despartiri .

O femeie din SUA, prima persoana care nu va imbatrani. Cum este posibil

O femeie din SUA ar putea fi prima persoana din lume care nu va imbatrani. Femeia a inceput sa fie supusa unui tratament genetic revolutionar inca din 2019. Ea este femeia care ar putea sa nu imbatraneasca niciodata. Ce tratament i se administreaza O femeie din SUA ar putea fi primul om din lume care .

Alegerile din SUA, trambulina pentru Bitcoin: ce se intampla cu cea mai cunoscuta moneda virtuala

Alegerile din SUA si, evident, rezultatul lor sunt urmarite cu mare interes de intreaga planeta. in functie de ce se intampla acolo, se produc ecouri in multe domenii, inclusiv in cazul.

ANALISTII ANTICIPEAZA: Viitorul pachet de stimulente din SUA, generos daca preiau democratii majoritatea in Senat

Noul sprijin ar fi de 1-1,5 trilioane de dolari daca republicanii vor avea majoritatea, putand ajunge la 3 trilioane daca majoritatea va fi a democratilor * Gospodariile cu venituri mai mici si sectorul serviciilor vor suferi in continuare Rezultatul final al alegerilor care au avut loc in SUA, la data de 3 noiembrie, va avea un impact major asupra dimensiunii si calendarului unui viitor pachet suplimentar de sustinere economica. incepand de miercuri seara, in conditiile in care cursa prezidentiala din SUA nu are un rezultat cert, democratii par sa isi pastreze controlul asupra Camerei Reprezentantilor, dar cu mai putine locuri. Dar, inca nu este clar ce partid va controla Senatul.

Meghan Markle a scris istorie in casa regala cu ce a facut acum la alegerile din SUA

Meghan Markle si-a folosit votul la alegerile prezidentiale si a trimis votul prin posta, conform site-ului Page Six. Si facand acest lucru, ea a facut istorie, devenind primul membru din familia regala britanica care a votat la alegerile din SUA sau la oricare alte alegeri. Meghan Markle a scris istorie in casa regala Membrii .

4 stiri-cheie care poate au trecut neobservate, cand Europa era cu toti ochii pe alegerile din SUA

Cum toti ochii au fost pe alegerile prezidentiale din SUA, este posibil ca mai multe stiri importante sa fi trecut neobservate in spatiul european. Spre exemplu, Belarus a operationalizat unul dintre reactorele pr.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )