Libnet.ro
UNICEF

16:00

Mihai Gainusa pleaca de la Cronica Carcotasilor: Cea mai mare parte a vietii mele din televiziune am dedicat-o acestei emisiuni

Adevărul Adevărul,
Mihai Gainusa pleaca de la Cronica Carcotasilor: Cea mai mare parte a vietii mele din televiziune am dedicat-o acestei emisiuni

Celebrul realizator TV Mihai Gainusa a anuntat miercuri seara, pe contul sau de Facebook, ca a decis sa paraseasca emisiunea Cronica Carcotasilor, pe care o realiza alaturi de colegul sau Codrut Keghes, cel care l-a inlocuit pe initiatorul acestei emisiuni, Serban Huidu. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Cum arata groapa de gunoi din varful muntelui, cea mai mare aberatie realizata cu fonduri UE, loc unde vor ajunge 350.000 de tone de deseuri

Dezastrul ecologic din masivul Giumalau, zona pasului Mestecanis, acolo unde Consiliul Judetean Suceava construieste o groapa de gunoi, dezvaluit intr-o filmare aeriana. Cum arata locul unde vor ajunge 350. 000 de tone de deseuri.

FOTO VIDEO Cum arata groapa de gunoi din varful muntelui, cea mai mare aberatie realizata cu fonduri UE

Dezastrul ecologic din masivul Giumalau, zona pasului Mestecanis, acolo unde Consiliul Judetean Suceava construieste o groapa de gunoi, dezvaluit intr-o filmare aeriana. Cum arata locul unde vor ajunge 350. 000 de tone de deseuri.

Rusii inaugureaza in cateva zile cea mai mare platforma petroliera din lume. Berkut va opera in regiunea subarctica a Pacificului

Platforma de exploatare Berkut, o instalatie gigant care va fi finalizata in cateva zile, este amplasata la 25 de km in larg, pe coasta Insulei Sahalin din Marea Ohotk, pe tarmurile ruse ale.

Secretele longevitatii japonezilor. Ce mananca si ce obiceiuri au oamenii cu cea mai mare speranta de viata din lume

Stilul de viata al japonezilor se bazeaza pe cateva reguli de baza, care promoveaza sanatatea organismului, prevenind aparitia unor afectiuni grave, precum cancerul mamar si cel de prostata, dar si bolile cardiovasculare.

Prima zi de viata, cea mai periculoasa pentru un copil nascut prematur

Primele 24 de ore ale unui copil nascut prematur reprezinta cea mai periculoasa zi din viata sa. in acele momente, un bebelus nascut inainte de termen se confrunta cu cel mai mare risc de deces sau de invaliditate, scrie postul britanic BBC.

Fratele mai mare al Pamantului: Planeta Kapteyn b

Acum stim de existenta unei planete potential locuibila, de cinci ori mai mare decat Pamantul, care a existat de peste doua ori mai mult. La doar treisprezece ani-lumina departare, Kapteyn b este acum cea mai veche planeta stancoasa cunoscuta care ar putea fi intr-o zona locuibila. Aceasta planeta orbiteaza rapid: o data la fiecare 48 zile in jurul stelei sale parintesti. Nici Kapteyn nu e inceata: zboara pe cer mai rapid decat aproape orice alta stea din apropiere.

AEROMANIA cel mai mare spectacol de aviatie de pe litoral

Sambata, 19 iulie, iubitorii de aviatie, muzica, recorduri, performanta si bun gust sunt invitati de Aeroportul International Tuzla, la cea mai chic editie a mitingului aviatic AEROMANIA de pana acum. intre orele 16 si 20, spectacolul de aviatie, alimentat cu muzica buna, masini de epoca, hangar party si o atmosfera de balci de lume buna, va face ca aeroportul sa fie mai incitant decat plaja.

Ponta: M-as bucura daca am fi in turul 2 cu Tariceanu. Ar fi cea mai eleganta si civilizata campanie

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca s-ar bucura daca PSD il va avea in turul doi drept adversar pe Tariceanu, intrucat va fi cea mai eleganta si civilizata campanie. M-as bucura daca am fi in.

Simona Halep este cea mai bine clasata jucatoare ramasa la Wimbledon dupa eliminarea Serenei Williams

Romanca SImona Halep a ramas cea mai bine clasata jucatoare din cursa pentru trofeul de la Wimbledon dupa ce Serena Williams, locul 1 TWA, a fost invinsa, sambata, in turul trei, de frantuzoiaca Alize Cronet.

Praidul are cel mai mare strand cu apa sarata din Romania

Cel mai mare strand cu apa sarata din Romania a fost deschis in statiunea Praid, din judetul Harghita. Strandul ar urma sa puna in valoare potentialul curativ al apelor sarate, care au un efect benefic in tratarea unor boli precum reumatismul sau in recuperarea dupa fracturi. Strandul are o suprafata de peste 5. 200 de metri patrati, din care luciul de apa este reprezentat de aproximativ 2. 000 de metri patrati. in interiorul strandului de la Praid avem doua bazine pentru copii, dintre care unul cu o adancime de 60 de centimetri si altul cu o adancime de 120 de centimetri, precum si un bazin pentru adulti, spun reprezentantii Societatii Nationale a Sarii. Compania de stat a finantat aceasta investitie cu suma de 1,5 milioane de euro.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )