Libnet.ro
UNICEF

10:15

Mihai Ghimpu, catre Vlad Plahotniuc: Este grav ca Republica Moldova sa aiba presedinte de partid care comanda omoruri

Adevărul Adevărul,
Mihai Ghimpu, catre Vlad Plahotniuc: Este grav ca Republica Moldova sa aiba presedinte de partid care comanda omoruri

Presedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, l-a acuzat pe liderul PDM, Vlad Plahotniuc, ca a preluat ilegal conducerea Primariei Chisinau, prin numirea in functia de primar interimar a Silviei Radu. Liberaul sustine ca democratul controleaza tot procesul politic din Republica Moldova, invinuindu-l inclusiv de faptul ca ar controla justitia si ca ar folosi Procuratura in calitate de bata politica. continuă pe Adevărul

Liberalii vor sesiza din nou Curtea Constitutionala. Mihai Ghimpu: Asistam la uzurparea puterii in municipiul Chisinau

Liderul PL, Mihai Ghimpu, sustine ca in urma actiunilor de luni, 6 noiembrie, si anume numirea celor doi viceprimari de catre primarul interimar Nistor Grozavu, se constata uzurparea puterii in Chisinau. Deputatii liberali intentioneaza sa ceara interpretarea Constitutiei pentru a clarifica care este intinderea interimatului functiei pe mandat de ales local, transmite IPN.

Pavel Filip, despre interviului asasinului Vitalie Proca: Daca aveti intrebari pentru Vlad Plahotniuc, adresati-le lui

Premierul Pavel Filip a avut o intrevedere marti, 7 noiembrie, cu Cecilia Malmstrom, comisar european pentru Comert. in cadrul conferintei de presa de la finalul intalnirii cu oficialul european, prim-ministrul a fost rugat de catre jurnalisti sa comenteze interviul killerului Vitalie Proca, unde asasinul afirma ca Vlad Plahotniuc ar fi comandat uciderea bancherului rus Gherman Gorbuntov.

Sunt o persoana suficient de puternica. Silvia Radu respinge acuzatiile ca ar fi proiectul lui Vlad Plahotniuc

Noul primar general interimar al Chisinaului, Silvia Radu, respinge acuzatiile lansate de catre mai multi lideri politici, care afirma ca ea ar fi proiectul politic a lui Vlad Plahotniuc de la sefia Primariei Capitalei.

Mihai Tudose, catre ministrul finantelor: Daca bancile sunt nervoase, va felicit, sunteti pe drumul cel bun/ Ionut Misa: Am fost primul care a initiat controale in sistemul bancar

Premierul Mihai Tudose a atacat bancile la inceputul sedintei de Guvern in care se adopta modificarile la Codul Fiscal. Tudose l-a felicitat pe ministrul finantelor, Ionut Misa, ca a reusit sa enerveze bancile. Felicitari, domnule Misa! Tocmai am aflat acum ca niste sucursale ale unor banci au dat liber angajatilor ca sa participe la mitingul din fata. Daca bancile sunt nervoase, va felicit, sunteti pe drumul cel bun. Mai ramane sa plateasca si taxe, a spus Tudose, la inceputul sedintei de Guvern. Inainte de aceasta declaratie a premierului, Ionut Misa s-a laudat ca in perioada in care a lucrat la ANAF a fost primul director care a initiat controale in sistemul bancar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )