Libnet.ro
UNICEF

07:30

Mihai Malaimare Jr. a fost desemnat cel mai bun director de imagine, la gala Hollywood Film Awards 2019

Adevărul Adevărul,
Mihai Malaimare Jr. a fost desemnat cel mai bun director de imagine, la gala Hollywood Film Awards 2019

Mihai Malaimare Jr. 44 de ani) a fost desemnat cel mai bun director de imagine la gala Hollywood Film Awards pentru lungmetrajul Jojo Rabbit. continuă pe Adevărul

Tomac: Paleologu a fost cel mai bun candidat si ramane unul dintre cei mai valorosi romani. Va marca pozitiv viitorul natiunii noastre

Eugen Tomac, presedintele PMP, a declarat ca Theodor Paleologu a fost cel mai bun candidat si ramane unul dintre cei mai valorosi romani. Romania merita o noua sansa si acest lucru se poate realiza doar inv.

Ashleigh Barty, dupa ce a invins-o cu 6-0, 6-0 pe Caroline Garcia: Cred ca e cel mai bun meci din viata mea

Ashleigh Barty, liderul mondial WTA, nu a lasat niciun ghem in duelul cu Caroline Garcia 6-0, 6-0), in urma caruia Australia a egalat Franta, 1-1, in finala Fed Cup de la Perth, si considera ca a reusit cel mai bun meci din viata ei, relateaza AFP.

VIDEO Romanca din America, Bianca Lewis, hacker la doar 12 ani: Sistemul de vot pe hartie este cel mai bun

Bianca are doar 12 ani, traieste in Statele Unite, dar iubeste sa viziteze Romania, in special Brasovul, de unde este mama ei. Este pasionata de IT inca de la gradinita, acum, studiaza de acasa homeschooling), are propria firma prin care incearca sa ajute fetele sa invete hacking si crede ca sistemul de vot romanesc este mult mai bun decat cel american.

Povestea comandorului Nicolae C. Petrescu. A fost cel mai longeviv director din istorie al Muzeului Marinei

Autor al mai multor carti foarte apreciate despre marina militara, comandorul Nicolae C. Petrescu a fost o personalitate in domeniu, fiind printre altele si cel mai longeviv director al Muzeului Marinei Romane din Constanta.

Fantezia lui cea mai mare era sa isi vada sotia facand amor cu cel mai bun prieten al lui. Barbatul le-a impartasit ideea, iar ceea ce a urmat i-a schimbat viata: Am fost foarte fericit pana acum, dar...

Un barbat se confrunta cu dilema vietii lui dupa ce i-a spus sotiei ca cea mai mare fantezie a lui e sa o vada cand face amor cu prietenul sau cel mai bun. Viata lui s-a schimbat acum radical. Mereu am.

Tomac: Paleologu a fost cel mai bun candidat si ramane unul dintre cei mai valorosi romani

Liderul PMP, Eugen Tomac, spune ca Theodor Paleologu, candidatul partidului la alegerile prezidentiale, a fost cel mai bun candidat si ramane unul dintre cei mai valorosi romani. in mod sigur, va marca pozitiv viitorul natiunii noastre, afirma Tomac.

Oscar 2020: Academia a descalificat al doilea film inscris pentru o nominalizare la categoria Cel mai bun lungmetraj international

Academia Americana de Film AMPAS) a descalificat a doua productie inscrisa pentru o nominalizare la categoria Cel mai bun film international. Este vorba despre propunerea Austriei. in urma cu o saptamana, si lungmetrajul Nigeriei a fost scos din cursa.

Alegeri prezidentiale 2019. Viorica Dancila, cel mai mare scor al sau, peste 47%, in Teleorman, judetul din care provine Unde au obtinut cele mai mari procente Iohannis, Dancila si Barna

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a obtinut cel mai mare scor al sau, peste 47%, in Teleorman, judetul din care provine, procente de peste 40% luand si in Olt si Giurgiu. Klaus Iohannis a castigat alegerile in 32 de judete, Viorica Dancila - in 10, iar Dan Barna are cel mai bun scor al lui in Bucuresti, in diaspora si in 5 judete, arata rezultatele provizorii publicate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP) dupa centralizarea voturilor din toate sectiile.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Ponta: Am votat un candidat bun; nu am votat raul cel mai mic

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, spune ca a votat, la scrutinul prezidential de duminica, un candidat bun si nu raul cel mai mic, asa cum s-a votat la alte alegeri in Romania.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Victor Ponta, dupa iesirea de la urne: De cate ori in Romania s-a votat raul cel mai mic a iesit raul cel mai mare, asa ca acum am votat un candidat bun

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a declarat, duminica, dupa iesirea de la urne, ca a votat un candidat bun, si nu raul cel mai mic. Sa fiu sincer, mi-e mai simplu acum decat in alte dati.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )