Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mihai Morar, in pragul disperarii. A ajuns la spital cu una dintre gemene

B1 B1,
Mihai Morar, in pragul disperarii. A ajuns la spital cu una dintre gemene

Mihai Morar, in pragul disperarii. A ajuns la spital cu una dintre gemene Mihai Morar a ajuns de urgenta la spital cu una dintre fiicele sale care nu s-a simtit bine. Prezentatorul de radio si televiziune. continuă pe B1

Telekom lanseaza servicii bancare pe piata din Romania, in parteneriat cu Alior Bank, una dintre cele mai mari banci din Polonia

Telekom Romania a anuntat miercuri lansarea serviciilor bancare pe piata locala in parteneriat cu Alior Bank, una dintre cele mai mari banci din Polonia. Serviciile sunt disponibile online, la www. telekombanking. ro si vor fi introduse, gradual, din luna noiembrie, in magazinele Telekom si Germanos. Cei interesati isi pot face cont curent direct din aplicatia de mobil disponibila in App Store) si pot efectua, timp de trei ani, retrageri gratuite de la orice bancomat, in tara si in strainatate, si de transferuri in lei gratuite in limita a 50. 000 de lei, la orice banca din Romania, prin intermediul serviciilor online de internet si mobile banking.

Mihai Tudose: Romania este una dintre cele mai mandre natiuni din UE

Romania are multe de oferit in domenii ca agricultura, industria high-tech, IT si productia industriala, a declarat premierul Mihai Tudose, joi, la deschiderea Business Development Conference, eveniment or.

Dan Negru sare in apararea lui Harvey Weinstein, producatorul acuzat de hartuire sexuala. Prezentatorul, despre una dintre actritele abuzate: E o petarda (FOTO)

Unul dintre cei mai renumiti prezentatori din Romania a luat atitudine cu privire la acuzatiile de hartuire sexuala primite de producatorul Harvey Weinstein. Dan Negru, pentru ca despre el este vorba,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )