Libnet.ro
UNICEF

23:15

Mihai Petre pleaca de la Romanii au talent. Cine este frumoasa actrita care il va inlocui la masa juratilor emisiunii de la PRO TV (FOTO)

B1 B1,
Mihai Petre pleaca de la Romanii au talent. Cine este frumoasa actrita care il va inlocui la masa juratilor emisiunii de la PRO TV (FOTO)

Schimbari mari la emisiunea Romanii au talent de pe PRO TV. Sezonul 11 aduce intre jurati figuri noi. Fanii se declara nerabdatori cu privire la debutul noului sezon, care se anunta a fi unul plin de. continuă pe B1

Schimbare-surpriza la Romanii au talent: cine il inlocuieste pe Mihai Petre la masa juriului. Am stiut mereu ca va veni o zi cand voi reveni in televiziune

Pro TV a anuntat ca noul sezon al show-ului Romanii au talent, al 11-lea, aduce o schimbare importanta in componenta juriului: Mihai Petre va fi inlocuit.

Cine este sotul celebrei Kamara Harris, vectorul de imagine al lui Joe Biden la alegeri

Deja toata lumea o cunoaste pe Kamala Harris, propunerea lui Joe Biden pentru functia de Vicepresedinte al Statelor Unite. Dar iata cine este sotul acesteia! .

Ianis Hagi i-a uimit pe jurnalistii din Scotia. Cine este, de fapt, eroul fotbalistului: atentie, nu e Gica Hagi

Ianis Hagi este intr-o forma excelenta in Scotia, unde a reusit sa se impuna ca titular la Glasgow Rangers. Asta in ciuda unui start de sezon destul de modest. Jurnalistii britanici urmaresc cu mare interes fiecare pas pe care il face Ianis Hagi in perioada in care este in Romania. Fotbalistul lui Rangers a fost .

Medicul Monica Pop detoneaza bomba momentului. Cine este vinovat pentru explozia cazurilor de COVID-19: Nu teatrele, nici restaurantele

Conoscutul medic oftalmolog, Monica Pop, pare ca duce o lupta continua cu autoritatile. Celebra pentru modul sau unic si transparent de a expune problemele tahttps:playtech. rostirimedicul-monica-pop-sare-in-ajutorul-bolnavilor-ignorati-de-medici-toti-pacientii-asigurati-au-aceleasi-drepturi-176070?utm_source=FacebookImpact&utm_campaign=unici&utm_content=FBImpactLocal&utm_medium=Impactrii, aceasta a postat de curand un mesaj in care isi exprima dezacordul privind noile masuri de restrictie. De ce au explodat, de fapt, cazurile de COVID-19 Managerul Spitalului de Urgente .

Cine este castigatoarea Premiului Nobel pentru Literatura 2020

Poeta americana Louise Gluck este laureata premiului Nobel pentru Literatura pe 2020, a anuntat joi Academia suedeza din Stockholm, potrivit CNN. Gluck a fost recompensata pentru pentru vocea ei poetica in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )