Libnet.ro
UNICEF

14:30

Mihai Razvan Ungureanu, de la ora 15.00, la Adevarul Live, despre doi ani de guvernare Ponta

Adevărul Adevărul,
Mihai Razvan Ungureanu, de la ora 15.00, la Adevarul Live, despre doi ani de guvernare Ponta

Liderul formatiunii Forta Civica FC), Mihai Razvan Ungureanu, va vorbi incepand cu ora 15. 00 la Adevarul Live despre bilantul celor doi ani de guvernare Victor Ponta, dar si despre conflictul din Ucraina. Fata in fata cu MRU vor sta Dan Marinescu, redactor-sef al ziarului Adevarul, si jurnalistul Liviu Iolu. continuă pe Adevărul

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa la ora 15:00

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, duminica, la ora 15:00Urmariti declaratia presedintelui LIVEpe Antena 3. Stire in curs de.

Despre relatia parinte-elev si granita fina dintre control si ajutor, la Adevarul Live, de la ora 12.00

Ce ar trebui sa insemne ajutorul parintilor in educatia copiilor si ce se intampla cand controlul e exagerat, iar standardele prea inalte? Despre rolul parintilor in educatia copiilor si cum ar trebui sa intervina profesorii discutam la Adevarul Live, de la ora 12.

Despre relatia parinte-elev si granita fina dintre control si ajutor, la Adevarul Live. Parintele trebuie sa fie un prieten pentru copilul sau

Ce ar trebui sa insemne ajutorul parintilor in educatia copiilor si ce se intampla cand controlul e exagerat, iar standardele prea inalte? Despre rolul parintilor in educatia copiilor si cum ar trebui sa intervina profesorii am discutat la Adevarul Live cu profesorul de Istorie Corneliu Riegler, de la Colegiul National George Cosbuc si cu psihologul Diana Ioanes, consilier scolar la acelasi liceu.

Presedintele Traian Basescu, declaratii de presa, de la ora 15.00

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 15. 00, in contextul evolutiei dramatice din Ucraina.

MRU, la Adevarul Live: Federatia Rusa va exista si dupa Putin, asa cum si Romania va exista dupa Basescu

Liderul formatiunii Forta Civica FC), Mihai Razvan Ungureanu, vorbeste la Adevarul Live despre bilantul celor doi ani de guvernare Victor Ponta, dar si despre conflictul din Ucraina. Fata in fata cu MRU stau Dan Marinescu, redactor-sef al ziarului Adevarul, si jurnalistul Liviu Iolu.

Cu criticul literar Alex Stefanescu, despre Romania de ieri si de azi, la Adevarul Live

Invitatul de astazi al lui Cezar Paul-Badescu, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, este criticul literar Alex Stefanescu, un bun observator nu numai al literaturii, dar si al realitatilor care ne inconjoara.

Adevarul Live, ora 11.00: Ucraina, la un pas de anarhie?

Criza din Ucraina a intrat intr-o noua faza, dupa ce autoritatile de la Kiev nu au putut recastiga controlul asupra oraselor ocupate de separatisti. Fostul director al SIE, Catalin Harnagea, jurnalistul Cristian Unteanu si trimisul special al ziarul Adevarul la Slaviansk, Mircea Barbu, vor discuta incepand cu ora 11. 00 la Adevarul Live despre iminenta razboiului civil si implicare unor forte paramilitare de o parte si de cealalta.

Adevarul Live, de la ora 11.00: GrigoreCartianu despre razboinicii din ploaie

Jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza, luni, la Adevarul Live de la ora 11. 00, ultimele declaratii pe marginea evenimentelor din Ucraina care incing atmosfera electorala romaneasca. Presedintele si premierul se contreaza pe teme externe de cateva saptamani in timp ce tara sta sub cod de ploi si inundatii.

Cartianu, Adevarul Live: Ar fi bine ca Basescu sa nu mai repete ce a facut cu PMP pe malul marii

Jurnalistul Grigore Cartianu a comentat, luni, la Adevarul Live, ultimele declaratii pe marginea evenimentelor din Ucraina care incing atmosfera electorala romaneasca. Presedintele si premierul se contreaza pe teme externe de cateva saptamani in timp ce tara sta sub cod de ploi si inundatii.

Cod portocaliu de inundatii, in sapte judete, de la ora 14.00

Codul portocaliu de inundatii ramane valabil pentru judetele Dolj, Arges, Dambovita, Giurgiu, Valcea, Prahova si Olt, de la ora 14. 00, pana la noapte sau marti la pranz, potrivit unei noi avertizari a Institutului de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA), conform Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )