Libnet.ro
UNICEF

11:30

Adevarul Live, de la ora 11.00: GrigoreCartianu despre razboinicii din ploaie

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, de la ora 11.00: GrigoreCartianu despre razboinicii din ploaie

Jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza, luni, la Adevarul Live de la ora 11. 00, ultimele declaratii pe marginea evenimentelor din Ucraina care incing atmosfera electorala romaneasca. Presedintele si premierul se contreaza pe teme externe de cateva saptamani in timp ce tara sta sub cod de ploi si inundatii. continuă pe Adevărul

Cartianu, Adevarul Live: Ar fi bine ca Basescu sa nu mai repete ce a facut cu PMP pe malul marii

Jurnalistul Grigore Cartianu a comentat, luni, la Adevarul Live, ultimele declaratii pe marginea evenimentelor din Ucraina care incing atmosfera electorala romaneasca. Presedintele si premierul se contreaza pe teme externe de cateva saptamani in timp ce tara sta sub cod de ploi si inundatii.

Adevarul Live: Care este planul lui Putin pentru Ucraina si pana unde va ajunge Rusia? Pentru Romania s-a terminat pauza. Suntem in pericol

Pentru prima data din 1991, Rusia a serbat cu mare fast ziua de 1 Mai. in jur de doua milioane de rusi au participat la manifestatiile organizate in intreaga tara, mobilizate de sindicatele de muncitori loiale Kremlinului. Despre acest subiect, dar si despre ultimele evolutii din Ucraina au discutat, la Adevarul Live, jurnalistul Ion M. Ionita, impreuna cu invitatii sai, Armand Gosu, jurnalist si politolog, si Ciprian Plaiasu, editor Historia.

VIDEO Adevarul Live: Pana unde va ajunge Rusia? Pentru Romania s-a terminat pauza. Suntem in pericol

Pentru prima data din 1991, Rusia a serbat cu mare fast ziua de 1 Mai. in jur de doua milioane de rusi au participat la manifestatiile organizate in intreaga tara, mobilizate de sindicatele de muncitori loiale Kremlinului.

Despre relatia parinte-elev si granita fina dintre control si ajutor, la Adevarul Live, de la ora 12.00

Ce ar trebui sa insemne ajutorul parintilor in educatia copiilor si ce se intampla cand controlul e exagerat, iar standardele prea inalte? Despre rolul parintilor in educatia copiilor si cum ar trebui sa intervina profesorii discutam la Adevarul Live, de la ora 12.

Adevarul Live de la ora 15.00, despre viata de toate zilele a unui medic chirurg

Se vorbeste foarte mult despre sistemul de sanatate, dar destul de putini despre oamenii care il compun. Ce mai inseamna meseria de doctor in Romania astazi, cind foarte multi medici pleaca din tara?.

Cele mai mari gafe petrecute in direct, comentate la Adevarul Live de la ora 13.00

Astazi, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, gafele care au facut deliciul internautilor in luna aprilie sunt discutate de Sabrina Valeriu si Diana Dutescu, jurnaliste Adevarul. Veti vedea ca pana si cei mai pregatiti prezentatori intampina uneori probleme neasteptate in timpul transmisiilor live.

Adevarul Live, ora 12.00: A ajuns autobaza mai tare decat tiki-taka? Echipele defensive joaca in finalele competitiilor europene din acest sezon

Real Madrid Atletico Madrid va fi ultimul act al Ligii Campionilor, in timp ce in finala Ligii Europa se vor infrunta Benfica si Sevilla. Marile favorite, Bayern Munchen si Juventus vor urmari cele doua partide din fata televizorului.

VIDEO Adevarul Live: GrigoreCartianu despre razboinicii din ploaie

Jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza, luni, la Adevarul Live de la ora 11. 00, ultimele declaratii pe marginea evenimentelor din Ucraina care incing atmosfera electorala romaneasca. Presedintele si premierul se contreaza pe teme externe de cateva saptamani in timp ce tara sta sub cod de ploi si inundatii.

Despre relatia parinte-elev si granita fina dintre control si ajutor, la Adevarul Live. Parintele trebuie sa fie un prieten pentru copilul sau

Ce ar trebui sa insemne ajutorul parintilor in educatia copiilor si ce se intampla cand controlul e exagerat, iar standardele prea inalte? Despre rolul parintilor in educatia copiilor si cum ar trebui sa intervina profesorii am discutat la Adevarul Live cu profesorul de Istorie Corneliu Riegler, de la Colegiul National George Cosbuc si cu psihologul Diana Ioanes, consilier scolar la acelasi liceu.

Cele mai mari gafe petrecute in direct, comentate la Adevarul Live

Astazi, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, gafele care au facut deliciul internautilor in luna aprilie sunt discutate de Sabrina Valeriu si Diana Dutescu, jurnaliste Adevarul. Veti vedea ca pana si cei mai pregatiti prezentatori intampina uneori probleme neasteptate in timpul transmisiilor live.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )