Libnet.ro
UNICEF

22:30

Mihai-Razvan Ungureanu: Sunt sceptic ca privatizarea Oltchim are sanse de succes

Hotnews Hotnews,
Mihai-Razvan Ungureanu: Sunt sceptic ca privatizarea Oltchim are sanse de succes

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai-Razvan Ungureanu, a declarat luni intr-o conferinta de presa ca, personal, este destul de sceptic ca un proces de privatizare precum cel al combinatului Oltchim ar avea sanse de succes, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Mihai-Razvan Ungureanu: Voi candida la parlamentarele din decembrie.

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai-Razvan Ungureanu, a anuntat, luni, ca va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie si ca in prezent conducerea formatiunii face calcule si analize pentru a propune un numar confortabil de candidati viabili pentru posturile de deputati si senatori, potrivit Agerpres. Mihai-Razvan Ungureanu a precizat ca PFC se afla in negocieri cu celelalte partide care formeaza Alianta Romania Dreapta pentru reprezentarea la alegerile parlamentare.

Mihai Razvan Ungureanu si-a anuntat candidatura la alegerile parlamentare din 9 decembrie

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai-Razvan Ungureanu, si-a anuntat, luni, candidatura la alegerile parlamentare din 9 decembrie, afirmand ca deocamdata analizeaza un numar confortabil de candidati.

Dezvaluiri REVOLTATOARE despre Mihai Razvan Ungureanu

Credeai ca ai aflat despre Mihai Razvan Ungureanu toate lucrurile revoltatoare pe care le-a facut? Nici vorba! Mihai Gidea face noi dezvaluiri despre cheltuielile halucinante ale fostului premier. in timp ce.

Un cadou ironic de la un protestatar pentru Mihai Razvan Ungureanu

Un protestatar din Piata Universitatii a fost sambata la sediul Fortei Civice pentru a-i ura ,,La multi ani lui Mihai Razvan Ungureanu si pentru a-i inmana un pachet care contine mai multe produse de ingrijire personala, printre care o perie si servetele de bucatarie.

Varujan Vosganian despre privatizarea Oltchim: O farsa, cea mai trista dovada ca Romania nu are o politica industriala

Privatizarea Oltchim a fost criticata dur chiar din interiorul USL. Liberalul Varujan Vosganian scrie pe blogul sau ca Executivul ar fi trebuit sa ia toate masurile pentru a evita situatia in care combinatul.

Vosganian: Privatizarea Oltchim este o farsa, e cea mai trista dovada ca Romania nu are politica industriala

Privatizarea Oltchim, asa cum s-a derulat,este o farsa; e cea mai trista dovada ca Romania nu are o politica industriala si ca singurul mod in care intelegem competitivitatea nu este dimensiunea ei.

Victor Ponta: De astazi, circul trebuie sa inceteze. Dan Diaconescu nu a avut niciodata banii pentru privatizarea Oltchim

Dan Diaconescu nu a avut niciodata banii pentru privatizarea Oltchim, a declarat luni premierul Victor Ponta, care a spus ca de astazi circul trebuie sa inceteze iar guvernul are obligatia sa reporneasca procesul de vanzare pentru a realiza o privatizare de succes la inceputul anului viitor.

PRIVATIZAREA OLTCHIM, aproape de FINAL: COMISIA s-a retras pentru ANALIZAREA OFERTELOR. ...

13:50 - Comisia se retrage pentru a analiza ofertele depuse pentru privatizarea Oltchim. 13:45 - Oferta firmei Aisa, a omului de afaceri Stefan Vuza, pentru actiunile detinute de Ministerul Economiei este de 30 milioane de lei, potrivit Realitatea. net. 13:40 - Oferta Chimcomplex, pentru cumpararea individuala a pachetului de actiuni, este de 18. 097,6 lei. Pentru cumparare in bloc, oferta este de 221. 597,6 lei. 13:30 - Oferta PCC pentru actiunile Ministerului Economiei la Oltchim .

PRIVATIZAREA OLTCHIM, aproape de FINAL: TOATE ofertele depuse au fost ACCCEPTATE. ...

Ofertele depuse de PCC-SE, Aisa Invest, S. Chimcomplex si de Dan Diaconescu pentru privatizarea Oltchim au fost acceptate, transmite Realitatea TV. Compania PCC, actionar minoritar al Oltchim, a depus oferta atat pentru cumpararea actiunilor detinute de Ministerul Economiei la Oltchim, cat si pentru preluarea creantelor AVAS si Electrica asupra combinatului chimic, evaluate la 410 milioane de euro, scrie Mediafax. Omul de afaceri Stefan Vuza a depus doua oferte pentru achizitia actiunilor .

TOATE ofertele depuse pentru privatizarea Oltchim au fost ACCCEPTATE.

Ofertele depuse de PCC-SE, Aisa Invest, S. Chimcomplex si de Dan Diaconescu pentru privatizarea Oltchim au fost acceptate, transmite Realitatea TV. Aceste oferte au fost prezentate de seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI), Remus Vulpescu, joi dimineata, intr-o conferinta organizata la Ministerul Economiei, principalii investitori interesati de privatizarea combinatului Oltchim. Licitatia pentru a stabili noul proprietar al Oltchim va avea loc la ora .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )