Libnet.ro
UNICEF

12:45

Mihai Sora, alaturi de protestatari in Piata Victoriei: FARA HOTI e o decizie buna. Natia mea SUFERA, vrea dreptate (FOTO)

B1 B1,
Mihai Sora, alaturi de protestatari in Piata Victoriei: FARA HOTI e o decizie buna. Natia mea SUFERA, vrea dreptate (FOTO)

Filosoful Mihai Sora a participat, duminica, la protestul antiguvernamental din Piata Victoriei. El le-a spus oamenilor din fata sediului Guvernului ca a venit la manifestare pentru a fi alaturi de natia sa care . continuă pe B1

Mihai Sora: Iesiti din casa daca va pasa! Prezent la protestul din Piata Victoriei, scriitorul a fost bruscat de jandarmi: Misca-te mai incolo, mosule

Filosoful Mihai Sora, in varsta de 101 ani, a fost prezent la protestul de miercuri din Piata Victoriei. Sora a povestit pe Facebook ca a fost bruscat de jandarmi, care i-au adresat Misca-te mai incolo, mosule!. Acesta le-a transmis anterior internautilor urmatorul mesaj: Iesiti din casa daca va pasa.

Filosoful Mihai Sora: Iesiti din casa daca va pasa! Prezent la protestul din Piata Victoriei, scriitorul a fost bruscat de jandarmi: Misca-te mai incolo, mosule

Filosoful Mihai Sora, in varsta de 101 ani, a fost prezent la protestul de miercuri din Piata Victoriei. Sora a povestit pe Facebook ca a fost bruscat de jandarmi, care i-au adresat Misca-te mai incolo, mosule!. Acesta le-a transmis anterior internautilor urmatorul mesaj: Iesiti din casa daca va pasa.

Mihai Sora le da ntlnire protestatarilor n Piata Victoriei: Dragi sobo, ne vedem la Girafa, n aceasta seara si n toate serile n care va fi nevoie

Filosoful Mihai Sora le-a dat intalnire protestatarilor duminica seara in Piata Victoriei, transmitand un mesaj pe Facebook in care spune ca se anunta o vara fierbinte, dar istoria a aratat ca din aceasta inclestare iese invingatoare lumina de la capatul tunelului, in cazul in care PSD nu fura si tunelul.

Mihai Sora, apel la protestatari: Dragi sobo, ne vedem la Girafa! Se anunta o vara incarcata si fierbinte

Filosoful Mihai Sora face apel la bucuresteni sa participe la protestul din Piata Victoriei, precizand ca se anunta o vara incarcata si fierbinte. Dragi sobo, ne vedem la Girafa: in.

Aproape o mie de protestatari in Piata Victoriei, printre care si Ana Blandiana. S-a cantat imnul national

Imnul Romaniei a fost cantat sambata seara, la ora 21. 00, de cei aproximativ o mie de protestatari din Piata Victoriei, cei prezenti aprinzand luminile telefoanelor mobile, potrivit Agerpres.

Mihai Sora, catre romanii din diaspora care au anuntat ca vin sa protesteze in Piata Victoriei: Draga Diaspora, nu s-ar putea mai devreme de 10 august?

Filosoful Mihai Sora se adreseaza romanilor din diaspora, vineri seara, intreband: Nu s-ar putea mai devreme de 10 august?, referindu-se la manifestatia de protest anuntata de diaspora in luna august in Piata Victoriei.

Mihai Sora, bruscat de jandarmi la protestul din Piata Victoriei: Misca-te mai incolo, mosule! (VIDEO)

Filosoful Mihai Sora a fost prezent miercuri seara la protestul din Piata Victoriei. Ulterior, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Sora, in varsta de 101 ani, a dat de inteles ca a fost bruscat de.

Mihai Sora, apel la romanii din diaspora: Nu s-ar putea mai devreme de 10 august?

Filosoful Mihai Sora lanseaza un apel la adresa romanilor din diaspora care organizeaza un protest in Piata Victoriei, pe 10 si 11 august. Draga Diaspora, nu s-ar putea mai devreme de 10 august? Al.

Protestul din Piata Victoriei s-a incheiat fara incidente

Manifestatia din Piata Victoriei din Capitala de ieri, unde in punctul maxim aproximativ 7. 000 de oameni au protestat fata de modificarea codurilor penale, s-a incheiat fara incidente intre protestatari si fortele de ordine. Manifestantii au scandat Jandarmeria, jos palaria, iar unii dintre ei au oferit flori jandarmilor. Protestatarii au cerut demisia lui Liviu Dragnea, dar si a Vioricai Dancila. Acestia au cantat We will rock yousi Multi ani sa primeasca Liviu Dragnea!.

Protest anuntat pentru duminica in Piata Victoriei, dar si in tara: Cod rosu de OUG

Un protest intitulat Cod rosu de OUG este anuntat pentru duminica seara in Piata Victoriei, peste cinci mii de persoane aratandu-se interesate de evenimentul creat pe Facebook. Si in mai multe judete din tara comunitatile de protestatari au anuntat manifestari similare.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )