Libnet.ro
UNICEF

16:45

Mihai Sora. Amiaza prezentei

Adevărul Adevărul,
Mihai Sora. Amiaza prezentei

Ieri, 7 noiembrie, dl Mihai Sora a implinit 102 ani. E unul dintre cei mai misteriosi oameni pe care i-am intinit. Simplu, dar indescifrabil. Cordial, dar singuratic. Echilibrat intre dinamica interogativitatii si buna asezare a surisului. ii doresc multi ani si ma bucur sa-i reamintesc, omagial, textul pe care i l-am dedicat la aniversarea centenarului. continuă pe Adevărul

Plesu, despre filozoful Mihai Sora: E unul dintre cei mai misteriosi oameni pe care i-am intinit

Ieri, 7 noiembrie, dl Mihai Sora a implinit 102 ani. E unul dintre cei mai misteriosi oameni pe care i-am intinit. Simplu, dar indescifrabil. Cordial, dar singuratic. Echilibrat intre dinamica interogativitatii si buna asezare a surisului. ii doresc multi ani si ma bucur sa-i reamintesc, omagial, textul pe care i l-am dedicat la aniversarea centenarului.

Mihai Sora implineste 102 ani! Sa nu ne pierdem increderea in viitorul acestei tari. Pana la urma vom invinge!

Mihai Sora implineste, miercuri, varsta de 102 de ani! Recent, filosoful a primit Premiul Cetateanul European 2018 de la Parlamentul European. Sora participa constant la manifestatiile anti-PSD si.

Filosoful Mihai Sora a implinit 102 ani

Un participant obisnuit al protestelor din Piata Victoriei, omul caruia protestatarii i-au declarat ca il iubesc printre ropote de aplauze, Mihai Sora implineste astazi 102 ani. Filosoful a fost recompensat la inceputul lunii octombrie, la Bruxelles, cu titlul Cetateanul European 2018, decernat pentru rolul sau activ in societate si pentru apararea valorilor europene.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )