Libnet.ro
UNICEF

17:30

Plesu, despre filozoful Mihai Sora: E unul dintre cei mai misteriosi oameni pe care i-am intinit

Adevărul Adevărul,
Plesu, despre filozoful Mihai Sora: E unul dintre cei mai misteriosi oameni pe care i-am intinit

Ieri, 7 noiembrie, dl Mihai Sora a implinit 102 ani. E unul dintre cei mai misteriosi oameni pe care i-am intinit. Simplu, dar indescifrabil. Cordial, dar singuratic. Echilibrat intre dinamica interogativitatii si buna asezare a surisului. ii doresc multi ani si ma bucur sa-i reamintesc, omagial, textul pe care i l-am dedicat la aniversarea centenarului. continuă pe Adevărul

SOC in lumea fotbalului: Unul dintre cei mai buni atacanti, CONDAMNAT la iNCHISOARE, dupa ce i-a mutat falca din loc unui taximetrist (VIDEO)

Unul dintre cei mai importanti atacanti europeni a fost condamnat la inchisoare! Nicklas Bendtner 30 de ani), care evolueaza in prezent la Rosenborg, a primit o pedeapsa de 50 de zile de inchisoare, dupa un.

Mihai Sora. Amiaza prezentei

Ieri, 7 noiembrie, dl Mihai Sora a implinit 102 ani. E unul dintre cei mai misteriosi oameni pe care i-am intinit. Simplu, dar indescifrabil. Cordial, dar singuratic. Echilibrat intre dinamica interogativitatii si buna asezare a surisului. ii doresc multi ani si ma bucur sa-i reamintesc, omagial, textul pe care i l-am dedicat la aniversarea centenarului.

Ce spune unul dintre cei doi lideri exlusi din PSD despre posibilitatea de a i se alatura lui Ponta

Senatorul Adrian Tutuianu a declarat, luni, ca nu a contestat conducerea PSD pentru a pleca in partidul lui Victor Ponta, afirmand ca, desi il respecta pe fostul premier, scopul sau nu este sa adere la o.

Mihai Sora implineste 102 ani! Sa nu ne pierdem increderea in viitorul acestei tari. Pana la urma vom invinge!

Mihai Sora implineste, miercuri, varsta de 102 de ani! Recent, filosoful a primit Premiul Cetateanul European 2018 de la Parlamentul European. Sora participa constant la manifestatiile anti-PSD si.

Filosoful Mihai Sora a implinit 102 ani

Un participant obisnuit al protestelor din Piata Victoriei, omul caruia protestatarii i-au declarat ca il iubesc printre ropote de aplauze, Mihai Sora implineste astazi 102 ani. Filosoful a fost recompensat la inceputul lunii octombrie, la Bruxelles, cu titlul Cetateanul European 2018, decernat pentru rolul sau activ in societate si pentru apararea valorilor europene.

SOCANT! De ce nu s-a casatorit sora Oanei Roman niciodata: Am o prietena care ma streseaza

De-alungul timpului, Catinca Roman a trait povesti frumoase de iubire, insa nu s-a casatorit niciodata. Sora Oanei Roman a si explicat motivul pentru care nu s-a gandit la asta. Este mama, unul dintre cei.

Ce spune medicul care l-a operat pe Florin Busuioc despre starea actorului: Nu este constient. Transferul la Bucuresti este riscant

Unul dintre cei doi medici care l-au operat marti noapte pe actorul Florin Busuioc a declarat ca starea vedetei ProTV este mult mai buna, dar Busu este in continuare sedat.

Actorul Eugen Cristea a suferit o interventie chirurgicala: Am fost unul dintre putinii curajosi

Actorul Eugen Cristea a suferit recent o interventie chirurgicala, care a dus la rezultate bune. Acesta a fost prezent la un eveniment, unde a venit cu ochiul bandajat. El a dat detalii despre operatia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )