Libnet.ro
UNICEF

11:31

Mihai Sora, dupa votul in favoarea lui Kovesi: Una dintre cele mai frumoase victorii din ultimii ani. Sa inceapa Festivalul Disperat al Inculpatilor!

Adevărul Adevărul,
Mihai Sora, dupa votul in favoarea lui Kovesi: Una dintre cele mai frumoase victorii din ultimii ani. Sa inceapa Festivalul Disperat al Inculpatilor!

Filosoful Mihai Sora spune ca votul in favoarea Laurei Codruta Kovesi din Consiliul UE este una dintre cele mai frumoase victorii din ultimii ani si isi exprima convingerea ca Laura Codruta Kovesi va fi la inaltimea increderii de care se bucura. Sa inceapa, asadar, Festivalul Disperat al Inculpatilor!, adauga Mihai Sora. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, reactie dupa votul favorabil primit de Kovesi pentru postul de procuror-sef european

Premierul Viorica Dancila a reactionat dupavotul favorabil primit in COREPER de fosta sefa DNA Laura Codruta Kovesi pentru postul de procuror-sef european. A fost opinia altor state membre, repet pun.

Dacian Ciolos, dupa votul pentru Kovesi din Consiliul UE: Eforturile noastre in Parlamentul European dau roade

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, dupa ce Laura Codruta Kovesi a fost votata in Consiliul UE pentru functia de sef al Parchetului European, ca Franta si guverne din state membre cu care a avut discutii.

Europa Libera - Dancila dupa votul pro Kovesi: Daca acuzele se dovedesc adevarate, imaginea Romaniei va avea de suferit

Premierul Viorica Dancila nu e deloc incantata de succesul obtinut de Laura Kovesi la Consiliul UE si spune in exclusivitate pentru Europa Libera ca imaginea Romaniei va avea de suferit daca acuzele care i se aduc se vor dovedi adevarate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )