Libnet.ro
UNICEF

07:45

Mihai Sora publica un Raport de activitate pentru statul paralel n care povesteste ce a facut duminica seara

Hotnews Hotnews,
 Mihai Sora publica un Raport de activitate pentru statul paralel n care povesteste ce a facut duminica seara

Filosoful Mihai Sora a publicat, pe Facebook, un Raport de activitate pentru statul paralel in care povesteste cu haz cum a participat la protestul de duminica din Piata Victoriei. continuă pe Hotnews

Mihai Sora: Cativa jurnalisti m-au intrebat: Ce va face sa veniti in fata Guvernului?, iar eu am raspuns: O constiinta de cetatean

Filosoful Mihai Sora relateaza, intr-o postare pe Facebook pe care o numeste ironic Raport de activitate pentru statul paralel, actiunile la care a participat luni, la protestul antiguvernamental din Piata Victoriei, afirmand ca, intrebat de niste ziaristi ce il determina sa vina in fata Guvernului, a raspuns O constiinta de cetatean.

Ponta, mesaj pentru Dragnea, printr-o fotografie-avertisment: Sa nu paraziteze dezbaterile la motiunea de cenzura cu propaganda luptei cu statul paralel

Fostul premier Victor Ponta il avertizeaza pe Liviu Dragnea sa nu paraziteze dezbaterile la motiunea de cenzura cu propaganda sinistra a luptei cu statul paralel si publica o fotografie-avertisment, in care apar el, Dragnea si George Maior.

Mihai Sora, alaturi de protestatari in Piata Victoriei: FARA HOTI e o decizie buna. Natia mea SUFERA, vrea dreptate (FOTO)

Filosoful Mihai Sora a participat, duminica, la protestul antiguvernamental din Piata Victoriei. El le-a spus oamenilor din fata sediului Guvernului ca a venit la manifestare pentru a fi alaturi de natia sa care .

Mihai Sora, apel la protestatari: Dragi sobo, ne vedem la Girafa! Se anunta o vara incarcata si fierbinte

Filosoful Mihai Sora face apel la bucuresteni sa participe la protestul din Piata Victoriei, precizand ca se anunta o vara incarcata si fierbinte. Dragi sobo, ne vedem la Girafa: in.

Mihai Sora indeamna oamenii sa protesteze: Dragi sobo, ne vedem la Girafa, in aceasta seara si in toate serile in care va fi nevoie

Filosoful Mihai Sora indeamna oamenii, pe pagina sa de Facebook, sa participe la proteste, anuntand o vara incarcata si fierbinte. Dragi sobo, ne vedem la Girafa. Daca nu ne-am topit la minus 15 grade, nu vom ingheta la plus 30, scrie acesta.

Mihai Sora, apel la romanii din diaspora: Nu s-ar putea mai devreme de 10 august?

Filosoful Mihai Sora lanseaza un apel la adresa romanilor din diaspora care organizeaza un protest in Piata Victoriei, pe 10 si 11 august. Draga Diaspora, nu s-ar putea mai devreme de 10 august? Al.

Mihai Sora, catre romanii din diaspora care au anuntat ca vin sa protesteze in Piata Victoriei: Draga Diaspora, nu s-ar putea mai devreme de 10 august?

Filosoful Mihai Sora se adreseaza romanilor din diaspora, vineri seara, intreband: Nu s-ar putea mai devreme de 10 august?, referindu-se la manifestatia de protest anuntata de diaspora in luna august in Piata Victoriei.

Lovitura pentru statul roman! A fost CONDAMNAT la CEDO pentru arestarea si amendarea unui jurnalist

Lovitura pentru statul roman, dupa ce Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a decis marti ca arestarea si amendarea in 2016 a jurnalistului roman Marian Girleanu, au incalcatlibertatea de.

Jos statul paralel!

Cetateanul Dragnea are impresia ca ne-a facut o favoare, atunci cand a respectat procedurile normale de promovare a legilor in Parlament: Maniera pe care noi am avut-o, pe care eu am avut-o de a avea o abordare procedural corecta in Parlament s-a dovedit ca a fost una gresita, pentru ca in Parlament nu se poate vorbi de adoptarea in procedura normala, dezbateri, adoptare si promulgare. Orice lege, toate sunt atacate, toate sunt retrimise, doar-doar pana atunci reusesc sa dea Guvernul jos, a spus Dragnea vineri, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, tinuta succesiv condamnarii sale la 3 ani si sase luni de inchisoare, cu executare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )