Libnet.ro
UNICEF

20:15

Mihai Stepanescu s-a stins din viata, la varsta de 54 de ani. Fostul primar al Resitei a dus o lupta grea cu cancerul

B1 B1,
Mihai Stepanescu s-a stins din viata, la varsta de 54 de ani. Fostul primar al Resitei a dus o lupta grea cu cancerul

Mihai Stepanescu, fost direct primar al Resitei si ex-director al Directiei Silvice din Caras-Severin, s-a stins din viata la varsta de 54 de ani, vineri spre sambata, dupa o lupta grea cu cancerul,. continuă pe B1

Doliu in politica! Un fost primar PSD s-a stins din viata la numai 55 de ani

Fostul primar al municipiului Resita timp de sapte ani, Mihai Stepanescu, s-a stins din viata la numai 55 de ani, in noaptea de vineri spre sambata, din cauza unei boli necrutatoare, au declarat, apropiati ai familiei acestuia.

Cine este Mihai Stepanescu. Din ce cauza a murit la nici 55 de ani

Barbatul de nici 55 de ani a decedat subit. Mihai Stepanescu ar fi implinit aceasta varsta in luna martie din 2020. Din pacate, s-a stins inainte sa isi celebreze aniversarea, fiind rapus de o maladie grava. Familia acestuia a facut anuntul tragic, dezvaluind ca barbatul cunoscut in municipiul Resita s-a stins in noaptea de vineri .

Cristina Topescu a fost la un pas sa devina mama. A ales si numele fetitei. Drama din viata jurnalistei

Viata Cristinei Topescu a trezit numeroase semne de intrebare abia acum, dupa decesul acesteia. Acum toata lumea se intreaba cum a aratat, de fapt, tabloul vietii sale. Andreea Berecleanu a facut marturii sfasietoare despre motivul pentru care aceasta nu si-a indeplinit niciodata visul de a avea o familie. Cristina Topescu a fost la un pas .

Se pregateau pentru cel mai frumos eveniment din viata lor, cand au avut parte de cea mai neplacuta surpriza. Au fost nevoiti sa anuleze totul. Fereasca Dumnezeu de asa ceva!

Se pregateau pentru cel mai frumos eveniment din viata lor, cand au avut parte de cea mai neplacuta surpriza care li se putea intampla vreodata.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )