Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Traistariu, aproape de faliment. Mai are bani sa traiasca doar o luna: ce se intampla cu artistul

Playtech Playtech,
Mihai Traistariu, aproape de faliment. Mai are bani sa traiasca doar o luna: ce se intampla cu artistul

Mihai Traistariu trece prin momente extreme. Obisnuit de ani buni sa nu aiba grija banilor, artistul se afla acum intr-o postura pe care nu o cunoaste. Solistul sustine ca mai are bani doar pentru o luna. Ce se intampla cu vedeta in aceste momente? Mihai Traistariu, probleme mari cu banii Mihai Traistariu este in culmea . continuă pe Playtech

Victor Ponta castiga mai multi bani dupa ce s-a retras din politica. Ce a reusit sa faca fostul premier

Dupa esecul din Alegerile Parlamentare, liderul PRO Romania, Victor Ponta isi anunta retragerea din politica. A fost o decizie neasteptata, dar in contextul actualei organizari parlamentare era una de asteptat. Desi a renuntat la politica, Victor Ponta o duce foarte bine, lucrand acum in mediul privat. Victor Ponta mai castigat in mediul privat, decat ca .

Alexandra Stan nu mai are viata la Survivor Romania: Sunt dezamagita. Ce s-a intamplat aseara

Survivor Romania de sambata seara, i-a tinut cu sufletul al gura pe fanii emisiunii. Ce s-a intamplat cu Alexandra Stan si ce a declarat artista? Alexandra Stan, propusa pentru eliminare Dupa infrangerea Faimosilor, in al doilea joc pentru imunitate, scorul a fost extrem de strans, fiecare dintre echipe acumuland 9 puncte. Acest lucru a facut .

Romania sta pe o comoara incredibil de valoroasa. O singura alta tara mai are asa ceva

Cel mai des cand te gandesti la resurse de subsol in Romania ai in minte petrol, carbune sau, eventual, aur. Dar nu se opresc aici zacamintele importante. Putini romani stiu, dartara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )