Libnet.ro
UNICEF

07:00

Victor Ponta castiga mai multi bani dupa ce s-a retras din politica. Ce a reusit sa faca fostul premier

Playtech Playtech,
Victor Ponta castiga mai multi bani dupa ce s-a retras din politica. Ce a reusit sa faca fostul premier

Dupa esecul din Alegerile Parlamentare, liderul PRO Romania, Victor Ponta isi anunta retragerea din politica. A fost o decizie neasteptata, dar in contextul actualei organizari parlamentare era una de asteptat. Desi a renuntat la politica, Victor Ponta o duce foarte bine, lucrand acum in mediul privat. Victor Ponta mai castigat in mediul privat, decat ca . continuă pe Playtech

Victor Ponta nu mai e pro Romania: Lucrez in afara tarii. Am venituri ceva mai mari fata de cand eram parlamentar

Presedintele ProRomania, Victor Ponta, a declarat luni seara, la TVR, ca, dupa ce a dat de inteles ca ia o pauza de la politica, a decis sa lucreze in strainatate. Fostul premier nu a precizat cu ce se ocupa, dar a subliniat ca are venituri mai mari fata de perioada in care era parlamentar.

Ludovic Orban, intrebat care sunt ministerele care vor primi cei mai multi bani: Orice ministru trebuie sa inteleaga ca suntem in situatia in care suntem

Ludovic Orban, liderul PNL si presedintele Camerei Deputatilor, a declarat ca fiecare ministru trebuie sa fie constient de situatia economica in care se gaseste Romania, sa restranga cheltuielile, sa.

Horoscop 9 februarie 2021. Zodia care azi pune mana pe multi bani, dar face si economii

Prima zi a saptamanii le-a dat motiv de discutii zodiilor Gemeni, Balanta si Varsator. Cauza? O conjunctie cu Mercur in retrograd din Varsator. Scopul? Schimbarea unghiului de abordare in ceea ce priveste planul financiar, locul de munca sau viata privata. Astazi, 9 februarie, urmeaza efectele acestora. Mai mult, o zodie urmeaza sa primeasca vesti importante, .

Mihai Traistariu, aproape de faliment. Mai are bani sa traiasca doar o luna: ce se intampla cu artistul

Mihai Traistariu trece prin momente extreme. Obisnuit de ani buni sa nu aiba grija banilor, artistul se afla acum intr-o postura pe care nu o cunoaste. Solistul sustine ca mai are bani doar pentru o luna. Ce se intampla cu vedeta in aceste momente? Mihai Traistariu, probleme mari cu banii Mihai Traistariu este in culmea .

Regatul Unit are mai multi cetateni ai UE decat unele tari din blocul comunitar, spune Michael Gove

Regatul Unit a acordat statut de rezident permanent unui numar de 4,3 milioane de cetateni ai Uniunii Europene, mai multi decat populatia unor state din blocul comunitar, ceea ce arata ca Brexitul nu a dus la un amplu exod al cetatenilor UE, a declarat luni Michael Gove, ministru responsabil pentru coordonarea Cabinetului britanic, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

MICHAEL GOVE: Regatul Unit are mai multi cetateni ai UE decat unele tari din blocul comunitar

Regatul Unit a acordat statut de rezident permanent unui numar de 4,3 milioane de cetateni ai Uniunii Europene, mai multi decat populatia unor state din blocul comunitar, ceea ce arata ca Brexitul nu a dus la un amplu exod al cetatenilor UE, a declarat astazi Michael Gove, ministru responsabil pentru coordonarea Cabinetului britanic.

FOTO Primaria Sectorului 3 a taiat mai multi arbori din curtea gradinitei Pestisorul de aur fara aviz de la Primaria Capitalei

Primaria Sectorului 3 a taiat saptamana trecuta mai multi copaci de circa 20 de metri inaltime din curtea gradinitei Pestisorul de Aur de pe strada Rotunda. Potrivit unui raspuns transmis de Primaria Capitalei la solicitarea HotNews. ro, taierile au avut loc fara avizul cerut de lege, deoarece Primaria Sectorului 3 nu a depus toate actele necesare pentru obtinerea documentului. Contactat de HotNews. ro, primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat ca arborii au fost taiati pentru amplasarea unui bazin cu apa pentru stingerea incendiilor si a solicitat aviz de la Primaria Capitalei din octombrie, dar nu l-a obtinut.

Lovitura de stat din Myanmar: Zeci de mii de oameni in strada, cele mai mari proteste dupa 2007 VIDEO

Zeci de mii de oameni protesteaza duminica in Myanmar impotriva loviturii de stat care a alungat-o de la putere pe Aung San Suu Kyi, in cele mai mari proteste dupa miscarea populara din 2007, relateaza AFP.

Cei mai multi angajati romani vor sa continue sa lucreze intr-un sistem hibrid si sa imbine activitatea de la distanta cu prezenta la birou, dupa pandemie- sondaj

Peste 64% din totalul angajatilor care au participat la un sondaj efectuat de platforma de recrutare BestJobs spun ca si-ar dori sa continue sa lucreze o parte din timp de acasa si dupa ce va trece pandemia de coronavirus. Daca ar putea sa-si aleaga programul, 23% dintre acestia considera ca lucrul la distanta ar fi util cel putin 1-2 zile pe saptamana, in timp ce aproape 12% ar vrea sa mearga la birou doar 4 zile pe luna.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )