Libnet.ro
UNICEF

23:15

Reactia lui Grindeanu dupa demiterea sefului ANAF: il felicit pe premierul Mihai Tudose pentru aceasta decizie

Antena3 Antena3,
Reactia lui Grindeanu dupa demiterea sefului ANAF: il felicit pe premierul Mihai Tudose pentru aceasta decizie

Fostul premier Sorin Grindeanu a reactionat, printr-un mesaj postat pe Facebook, dupa ce Bogdan Stan a fost eliberat din functia de sef al ANAF. Acesta a afirmat ca se bucura ca succesorul sau, Mihai Tudose, a aj. continuă pe Antena3

Reactia lui Grindeanu dupa demiterea sefului ANAF: il felicit pe premierul Mihai Tudose pentru decizia de a-l demite pe Bogdan Stan

Fostul premier Sorin Grindeanu a reactionat, printr-un mesaj postat pe Facebook, dupa ce Bogdan Stan a fost eliberat din functia de sef al ANAF. Acesta a afirmat ca se bucura ca succesorul sau, Mihai Tudose, a aj.

Reactia presedintelui Iohannis, dupa demiterea sefului ANAF

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, marti, in legatura cu demiterea sefului ANAF, Bogdan Stan, ca ar trebui intrebat despre motive cel care l-a demis.

Reactia lui Vctor Ponta, dupa demiterea sefului ANAF: incep sa sper ca premierul Tudose chiar va conduce el Guvernul, ceea ce oricum e singura solutie ca lucrurile sa evolueze bine!

Fostul premier Victor Ponta reactionat, marti, la decizia premierului Mihai Tudose de a-l demite pe Bogdan Stan din functia de presedinte al ANAF.

Ponta, dupa demiterea sefului ANAF: incep sa sper ca premierul Tudose chiar va conduce el Guvernul

Fostul premier Victor Ponta a apreciat, marti, faptul ca Bogdan Stan a fost demis din functia de presedinte al ANAF, adaugand ca singura solutie ca lucrurile sa evolueze bine este ca premierul Mihai Tudose.

Grindeanu, reactie la demiterea sefului ANAF: Dupa o luna, a ajuns la aceeasi concluzie la care am ajuns si eu

Mihai Tudose l-a demis, marti, pe Bogdan Stan din functia de presedinte al ANAF. Aceasta decizie a atras felicitari din partea lui Sorin Grindeanu, care de altfel i-a si sugerat lui Tudose, in bilantul.

Surse: intalnire Tudose - Dragnea, dupa demiterea lui Bogdan Stan de la sefia ANAF

Premierul Mihai Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea au marti o intalnire, dupa ce premierul a luat decizia de a-l demite de la sefia ANAF pe Bogdan Stan, au precizat surse.

Mihai Tudose a vorbit despre motivul demiterii sefului ANAF

Premierul Mihai Tudose a explicat care a fost motivul pentru care l-a demis dun functie pe presedintele ANAF. Acesta spune ca desi nu a fost o conducere rea, a dat de inteles ca nu a dus la.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )