Libnet.ro
UNICEF

18:30

Mihai Tudose, anunt important pentru toti pensionarii: Proiectul legii pensiilor a fost finalizat

Antena3 Antena3,
Mihai Tudose, anunt important pentru toti pensionarii: Proiectul legii pensiilor a fost finalizat

Proiectul legii pensiilor a fost finalizat de ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a afirmat, marti, premierul Mihai Tudose, precizand ca acesta urmeaza sa fie lansat intr-o dezbatere. continuă pe Antena3

Mihai Tudose, anunt de ultima ora despre pilonul II de pensii: Guvernul ia in calcul trei variante

Premierul Mihai Tudose a dezvaluit marti ca executivul ia in calcul trei variante de lucru privind pilonul II de pensii. Conform primului-ministru acestea sunt: de a lasa lucrurile cum sunt, de a diminua cota.

PNL il va convoca pe Mihai Tudose in Parlament pentru explicatii despre situatia economica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni ca partidul pe care il conduce intentioneaza sa il convoace pe prim-ministrul Mihai Tudose in Parlament pentru a da explicatii cu privire la.

Mihai Tudose, despre proiectul de modificare a legilor justitiei: Voi tine cont si de pozitia celor din Piata Victoriei

Premierul Mihai Tudose a afirmat marti ca proiectul de modificare a legilor justitiei nu a fost depus oficial la Guvern. Tudose a precizat ca la adoptarea acestui act normativ va tine cont atat de avizul CS.

Liderii FSLI se intalnesc cu premierul Mihai Tudose pentru a discuta despre elaborarea unei Legi a educatiei nationale

Reprezentantii Federatiei Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) se vor intalni luni cu premierul Mihai Tudose, pentru a discuta problemele majore din invatamant, printre care elaborarea unei Legi a educatiei nationale si programele scolare.

EXCLUSIV. Mihai Tudose, despre cazul romanilor blocati pe aeroportul din Lisabona: Era datoria statului sa-i aduca acasa

Premierul Mihai Tudose a cerut revocarea consulului Romaniei la Lisabona pentru modul deficitar in care a gestionat situatia turistilor romani blocati in aeroportul din capitala.

Unde sunt, de fapt, Liviu Dragnea si Mihai Tudose. Presa a fost pusa intentionat pe o pista gresita

Liderul PSD Liviu Dragnea i-a convocat in weekend pe premierul Mihai Tudose si pe ministrii PSD pentru a discuta despre cele mai fierbinti subiecte ale momentului. Dragnea s-a intalnit la Sinaia.

Victor Ponta, atac la Mihai Tudose: Cand e singur e lucid si calculat - cand il are pe Liviu Dragnea langa el se molipseste de populism, de ignoranta si neseriozitate!

Fostul premier Victor Ponta l-a criticat pe prim-ministrul Mihai Tudose pentru declaratiile potrivit carora randamentul pilonului I de pensii este mult mai mare decat al pilonului II. intr-o postare pe.

intalnire de taina intre Liviu Dragnea, Mihai Tudose si ministrii PSD

Liderul PSD Liviu Dragnea i-a convocat in weekend pe premierul Mihai Tudose si pe ministrii PSD pentru a discuta despre cele mai fierbinti subiecte ale momentului. intalnirea va avea loc in .

Va face puscarie. Mihai Tudose lanseaza amenintari dure

Problema privind colectarea banilor din taxe si la impozite la bugetul statului l-a facut pe premierul Mihai Tudose sa lanseze amenintari serioase la adresa contribuabililor. Seful executivului a avertizat.

Mihai Tudose: Vom incerca sa retragem dosarul Rosia Montana de la UNESCO. Acolo sunt zacamintele noastre

Premierul Mihai Tudose a afirmat marti, referindu-se la procesul de arbitraj care vizeaza Rosia Montana, ca nu crede ca statul roman va pierde aceasta disputa in instanta. Eu nu cred.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )