Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Tudose, anunt de ultima ora despre pilonul II de pensii: Guvernul ia in calcul trei variante

B1 B1,
Mihai Tudose, anunt de ultima ora despre pilonul II de pensii: Guvernul ia in calcul trei variante

Premierul Mihai Tudose a dezvaluit marti ca executivul ia in calcul trei variante de lucru privind pilonul II de pensii. Conform primului-ministru acestea sunt: de a lasa lucrurile cum sunt, de a diminua cota. continuă pe B1

Mihai Tudose, anunt important pentru toti pensionarii: Proiectul legii pensiilor a fost finalizat

Proiectul legii pensiilor a fost finalizat de ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a afirmat, marti, premierul Mihai Tudose, precizand ca acesta urmeaza sa fie lansat intr-o dezbatere.

PNL il va convoca pe Mihai Tudose in Parlament pentru explicatii despre situatia economica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni ca partidul pe care il conduce intentioneaza sa il convoace pe prim-ministrul Mihai Tudose in Parlament pentru a da explicatii cu privire la.

Liderii FSLI se intalnesc cu premierul Mihai Tudose pentru a discuta despre elaborarea unei Legi a educatiei nationale

Reprezentantii Federatiei Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) se vor intalni luni cu premierul Mihai Tudose, pentru a discuta problemele majore din invatamant, printre care elaborarea unei Legi a educatiei nationale si programele scolare.

Premierul Mihai Tudose revine cu explicatii referitoare la Pilonul ll de pensii si la randamentul Pilonului l

Premierul Mihai Tudose a revenit cu explicatii privind Pilonul ll de pensii, el afirmand intr-o postare pe Facebook ca randamentul mediu al pilonului ll, incepand din 2008, a fost de 4%, iar randamentul la care s-a referit in declaratia pe aceasta tema.

Tudose:Randamentul la care m-am referit, calculat n raport cu punctul de pensie, viza suma ncasata de beneficiar la pensie

Premierul Mihai Tudose a scris pe Facebookca randamentul mediu al pilonului II de pensii, din 2008 pana in prezent, a fost aproximativ de 4%, in timp ce in pilonul I s-a calculat punctul de pensie prin raportul dintre salariul incasat si salariul mediu, motiv pentru care o persoana care a avut o crestere anuala a salariului mai mare de 4% fata de cresterea salariului mediu va avea o pensie mai mare decat o persoana care a optat pentru pilonul II.

Decizie de ultima ora a premierului Mihai Tudose. Institutul Cantacuzino va fi militarizat

Premierul Mihai Tudose anunta militarizarea Institutului Cantacuzino, care va trece in subordinea Ministerului Apararii Nationale. Institutul Cantacuzino are un rol strategic national.

Victor Ponta, atac la Mihai Tudose: Cand e singur e lucid si calculat - cand il are pe Liviu Dragnea langa el se molipseste de populism, de ignoranta si neseriozitate!

Fostul premier Victor Ponta l-a criticat pe prim-ministrul Mihai Tudose pentru declaratiile potrivit carora randamentul pilonului I de pensii este mult mai mare decat al pilonului II. intr-o postare pe.

Despre Pilonul II si prostia guvernantilor

Descutiile despre Pilonul II de pensii au devenit unul dintre subiectele centrale ale ultimelor zile. Fara a fi un specialist in domeniul economic, atunci cand vine vorba de veniturile personale incep sa fac tot felul de calcule, sa vad cum anumite decizii ale Guvernului imi afecteaza buzunarul.

Mihai Tudose, despre proiectul de modificare a legilor justitiei: Voi tine cont si de pozitia celor din Piata Victoriei

Premierul Mihai Tudose a afirmat marti ca proiectul de modificare a legilor justitiei nu a fost depus oficial la Guvern. Tudose a precizat ca la adoptarea acestui act normativ va tine cont atat de avizul CS.

EXCLUSIV. Mihai Tudose, despre cazul romanilor blocati pe aeroportul din Lisabona: Era datoria statului sa-i aduca acasa

Premierul Mihai Tudose a cerut revocarea consulului Romaniei la Lisabona pentru modul deficitar in care a gestionat situatia turistilor romani blocati in aeroportul din capitala.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )