Libnet.ro
UNICEF

10:15

Mihai Tudose anunta ce intitutie va primi mai multi bani, dupa rectificarea bugetara

România Liberă România Liberă,
Mihai Tudose anunta ce intitutie va primi mai multi bani, dupa rectificarea bugetara

Premierul Mihai Tudose a afirmat, miercuri seara, intr-un interviu acordat postului Antena 3, ca rectificarea bugetara va fi pozitiva. continuă pe România Liberă

Partidele politice primesc tot mai multi bani de la stat

Partidele politice primesc tot mai multi bani de la stat. Anul acesta, suma alocata a ajuns la 32 de milioane de lei, valoarea fiind de doua ori mai mare decat cea de anul trecut, arata un studiu realizat de.

Pe ce cheltuie romanii cei mai multi bani

Romanii au platit cel mai mult, in 2016, pe energia electrica, serviciile de telefonie, apa, canal si serviciile de salubritate, arata datele Institutului National de Statistica, potrivit.

Mihai Tudose, la Sinteza zilei: Rectificarea bugetara va fi pozitiva. La Sanatate si Educatie vor fi alocati mai multi bani

Premierul Mihai Tudose a vorbit, intr-un interviu acordat in exclusivitate lui Mihai Gadea, la Sinteza zilei, de la Antena 3, despre noua lege a pensiilor, despre proiectele din.

Mihai Tudose, la Sinteza zilei: Rectificarea bugetara va fi pozitiva. La Sanatate vor fi alocati mai multi bani

Premierul Mihai Tudose a vorbit, intr-un interviu acordat in exclusivitate lui Mihai Gadea, la Sinteza zilei, de la Antena 3, despre noua lege a pensiilor, despre situatia salariilor din mediul.

Surse: Iohannis a discutat cu Tudose imediat ce Ministerul Apararii a anuntat ca nu mai are bani pentru salariile militarilor

Presedintele Klaus Iohannis a discutat cu premierul Mihai Tudose imediat dupa ce Ministerul Apararii a anuntat ca va plati esalonat veniturile militarilor, potrivit unor surse politice.

S-a dat ALARMA in NATO! Mihai Tudose a fost SUNAT: Aveti probleme, ce se intampla?

Statele membre NATO au fost alarmate, dupa ce MAPN a anuntat ca nu mai are bani pentru a-si plati soldatii. Imediat dupa comunicatul de la MAPN, premierul l-a bagat in sedinta pe ministrul Adrian.

Mihai Tudose, despre banii tinuti la saltea: Sunt casatorit, stiti cat de repede dispare salariul?

Premierul Mihai Tudose, care a spus saptamana trecuta ca refuza sa isi tina salariul pe card deoarece nu accepta sa dea bancii cate doi bani de fiecare data cand.

Ministrii au fost convocati de Mihai Tudose la Palatul Victoria pentru discutii despre rectificarea bugetara

Premierul Mihai Tudose i-a convocat, miercuri, la Palatul Victoria, pe ministri pentru a discuta despre rectificarea bugetara si, de asemenea, pentru a preintampina posibile situatii similare precum cea de la Ministerul Apararii, anunta News. ro, citand surse guvernamentale.

Radu Tudor: Premierul Mihai Tudose sustine ca nu sunt probleme cu banii de la MApN

Radu Tudor anunta, intr-o postare pe blogul sau, ca, potrivit unor surse guvernamentale, premierul Mihai Tudose respinge orice informatii in legatura cu problemele bugetare de la Ministerul Apararii.

Premierul Mihai Tudose, la Antena 3: Despre disputa cu Ungaria: Totdeauna inainte de alegerile in tara vecina au inceput si la noi mici probleme / Am vorbit cu Banca Mondiala sa facem unitate de management-proiect pentru autostrada Bucuresti - Brasov

Eu nu cred ca statul ungar va juca la asemenea nivel si cred ca e o interpretare un pic eronata. Nu cred ca lucrurile s-au dus in directia buna. Vom incerca sa explicam sa spunem exact ceea ce se intampla, e o problema si in justitie, si o greseala de comunicare, de abordare. Totdeauna inainte de alegerile in tara vecina au inceput si la noi mici probleme. Cea mai mare greseala e sa le umflam mai mult decat trebuie, a declarat premierul Mihai Tudose la Antena 3. HotNews. ro a transmis LIVETEXT cele mai importante declaratii ale primului ministru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2496 seconds )