Libnet.ro
UNICEF

21:00

Mihai Tudose, aviz favorabil pentru portofoliul de la Ministerul Economiei

România Liberă România Liberă,
Mihai Tudose, aviz favorabil pentru portofoliul de la Ministerul Economiei

MIhai Tudose, propunerea PSD pentru functia de ministru al Economiei in cabinetul Ponta 4, a primit aviz favorabil din partea Comisiilor Reunite. continuă pe România Liberă

Ministrul Energiei, Razvan Nicolescu: Premierul Ponta mi-a comunicat ca doreste din nou lipirea Departamentului pentru Energie la Ministerul Economiei si numirea unui ministru politic

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a anuntat sambata, intr-o postare pe Facebook, ca premierul Victor Ponta i-a comunicat ca isi doreste, in structura noului Guvern, lipirea din nou a Departamentului pentru Energie la Ministerul Economiei si numirea unui ministru politic.

Mihai Tudose, Ionut Vulpescu si Gratiela Gavrilescu, aviz favorabil in comisiile de specialitate ale Parlamentului

48: Gratiela Gavrilescu a primit aviz favorabil pentru Ministerul Mediului. Ea are 48 de ani si a absolvit in 1989 Facultatea de Tehnologie Petrochimica - Universitatea de Petrol si Gaze Ploiesti. Ea a fo.

Mihai Tudose, ministrul propus la Economie, vrea o noua lege a minelor si sustine proiectul Rosia Montana: Zacamantul de asta il avem, ca sa-l exploatam.

Ministrul propus la Economie, Mihai Tudose, a primit aviz pozitiv din partea comisiilor de specialitate reunite ale Parlamentului. In cadrul audierilor, Mihai Tudose a afirmat ca una dintre prioritatile sale din perioada mandatului sau este restructutarea industriei de aparare. De asemenea, a spus ca vrea sa realizeze o harta a resurselor umane. Tudose a mai spus ca doreste o noua lege a minelor. Legat de acest lucru, Tudose a afirmat ca sustine proiectul Rosia Montana, daca exploatarea se va face in conditii de securitate. Zacamantul de asta il avem, ca sa-l exploatam, a spus Tudose. Stire in curs de actualizare.

Liviu Pop, aviz pozitiv pentru ministerul Dialogului Social

Liviu Pop, senatorul PSD, a primit luni avizat pozitiv luni pentru portofoliul Dialogului Social din partea comisiilor reunite de Munca si pentru Egalitatea de Sanse, cu 21 de voturi pentru si 7 impotriva din partea liberalilor.

Mihai Tudose, propus ministru al Economiei, intrebat daca va face fata functiei: Un metru noua's'opt, o suta de kile, cred ca fac

Deputatul PSD Mihai Tudose a fost intrebat, duminica, inainte de CExN, daca va face si functiei de ministru in Guvernul Ponta 4, in conditiile in care e si deputat si presedinte al PSD Braila, el raspunzand: Un metru noua's'opt, o suta de kile, cred ca fac.

Cine este Mihai Tudose, ministrul propus la Economie

Deputatul PSD Mihai Tudose 47 ani) a fost propus ministru al economiei in cabinetul Ponta IV. Acesta a fost ales vineri, intr-o conferinta extraordinara, si presedinte PSD Braila, in locul lui Gheorghe Bunea Stancu, judecat sub control judiciar pentru acte de coruptie. Este deputat din 2000. In 2007 a obtinut titlul de doctor la Academia Nationala de Informatii.

Sase ministri propusi in Guvernul Ponta 4, aviz favorabil in comisiile de specialitate ale Parlamentului

44: Sorin Grindeanu, propus pentru sefia Ministerului pentru Societatea Informationala, a primit aviz favorabil in comisiile de specialitate. Acesta este primvicepresedinte al Organizatiei Judetene PSD.

Opt ministri propusi in Guvernul Ponta 4, aviz favorabil in comisiile de specialitate ale Parlamentului

06: Liviu Pop senator PSD), propus pentru Ministerul pentru Dialog Social si Sorin Campeanu PC), propus la conducerea Ministerului Educatiei, au primit avize favorabile in comisii. Singurul ministru care.

Cabinetul Ponta IV, aviz favorabil in comisii cu o singura exceptie. Ministrul pentru romanii de pretutindeni, vot incert

Ministrii Guvernului Ponta IV au fost audiati astazi in comisiile parlamentare, acestia primind, cei mai multi dintre ei, avizul pentru a obtine portofoliile la care au fost nominalizati. Exista insa o.

Cabinetul Ponta IV, aviz favorabil in comisii cu o singura exceptie

Ministrii Guvernului Ponta IV au fost audiati astazi in comisiile parlamentare, acestia primind, cei mai multi dintre ei, avizul pentru a obtine portofoliile la care au fost nominalizati. A existat insa o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )