Libnet.ro
UNICEF

05:15

Mihai Tudose, ministrul propus la Economie, vrea o noua lege a minelor si sustine proiectul Rosia Montana: Zacamantul de asta il avem, ca sa-l exploatam.

Hotnews Hotnews,
 Mihai Tudose, ministrul propus la Economie, vrea o noua lege a minelor si sustine proiectul Rosia Montana: Zacamantul de asta il avem, ca sa-l exploatam.

Ministrul propus la Economie, Mihai Tudose, a primit aviz pozitiv din partea comisiilor de specialitate reunite ale Parlamentului. In cadrul audierilor, Mihai Tudose a afirmat ca una dintre prioritatile sale din perioada mandatului sau este restructutarea industriei de aparare. De asemenea, a spus ca vrea sa realizeze o harta a resurselor umane. Tudose a mai spus ca doreste o noua lege a minelor. Legat de acest lucru, Tudose a afirmat ca sustine proiectul Rosia Montana, daca exploatarea se va face in conditii de securitate. Zacamantul de asta il avem, ca sa-l exploatam, a spus Tudose. Stire in curs de actualizare. continuă pe Hotnews

Cine este Mihai Tudose, ministrul propus la Economie

Deputatul PSD Mihai Tudose 47 ani) a fost propus ministru al economiei in cabinetul Ponta IV. Acesta a fost ales vineri, intr-o conferinta extraordinara, si presedinte PSD Braila, in locul lui Gheorghe Bunea Stancu, judecat sub control judiciar pentru acte de coruptie. Este deputat din 2000. In 2007 a obtinut titlul de doctor la Academia Nationala de Informatii.

Sorin Grindeanu, ministrul propus la Comunicatii, vrea sa gaseasca solutiile corecte pentru refacerea Legii Big Brother si cea a inregistrarii celor care folosesc retele Wi-Fi si cartele preplatite

Atat in legea stocarii datelor n. a Legea Big Brother) cat si in legea cartelelor preplatite sunt argumente de ambele parti si una din provocarile pe care le vom avea in perioada urmatoare este sa gasim solutiile corecte astfel incat sa fie asigurate si nevoia de securitate si dreptul la viata privata, a spus luni Sorin Grindeanu, ministrul validat de comisiile de specialitate din Parlament pentru functia de ministru al Comunicatiilor. Acesta a dat de inteles ca vrea refacerea si aprobarea acestor legi, insa a spus ca prioritatea pe termen scurt este aprobarea Strategiei Nationale Agenda Digitala 2014-2020.

Mihai Tudose, propus ministru al Economiei, intrebat daca va face fata functiei: Un metru noua's'opt, o suta de kile, cred ca fac

Deputatul PSD Mihai Tudose a fost intrebat, duminica, inainte de CExN, daca va face si functiei de ministru in Guvernul Ponta 4, in conditiile in care e si deputat si presedinte al PSD Braila, el raspunzand: Un metru noua's'opt, o suta de kile, cred ca fac.

Cu cat vrea ministrul propus al Finantelor sa reduca TVA

Ministrul propus al Finantelor, Darius Valcov, crea sa reduca cota TVA cu cat de mult permite excendetul bugetar obtinut sau cheltuielile nerealizate.

Sorin Grindeanu, ministrul propus la Comunicatii: De la 1 ianuarie 2015 riscam penalitati de 0,1% pe zi daca nu se plateste transa de 50 milioane de lei pentru licente Microsoft

De la 1 ianuarie 2015 incep sa curga penalitati de 0,1% pe zi daca statul nu plateste transa de 50 milioane de lei pentru licente Microsoft, a declarat luni Sorin Grindeanu, ministrul propus pentru Comunicatii, care a fost validat de comisiile de specialitate din Parlament cu 23 de voturi pentru si 3 impotriva. Guvernul ar fi trebuit sa plateasca o noua transa de 50 milioane lei catre Unicredit Tiriac Bank pentru licente Microsoft pana la sfarsitul lunii octombrie din acest an, in baza unui contract aditional incheiat anul trecut, pentru care prima transa s-a platit. Grindeanu s-a aratat surprins ca deputatii si senatorii nu l-au intrebat nimic despre contractul Microsoft in cadrul audierilor.

Ministrul propus pentru Societatea Informationala: De la 1 ianuarie, vor curge penalitati de 0,1% pentru fiecare zi de intarziere la plata licentelor Microsoft

Amanarea platii celei de-a doua transe de 50 milioane de lei pentru licentele Microsoft, care trebuia achitata in octombrie, va genera penalitati de 0,1% pentru fiecare zi de intarziere de la 1 ianuarie 2015, a declarat ministrul propus pentru Societatea Informationala, Sorin Grindeanu.

VIDEO Andrei Gerea, ministrul propus la Energie si IMM-uri: Finalizarea strategiei energetice este principalul obiectiv/ Complexul Energetic Hunedoara este aproape de insolventa

Andrei Gerea, ministrul propus la Energie si IMM-uri, a primit aviz pozitiv in comisiile de specialitate reunite ale Parlamentului. In cadrul audierilor, acesta a spus ca principalul sau obiectiv este finalizarea strategiei energetice care se afla deja in dezbatere publica. Legat de acest lucru, Gerea a afirmat ca ar fi preferat sa fie fost definitivate, inainte de strategia energetica, strategiile nationale pe ramuri industriale. Gerea a mai spus ca se gandeste ca pentru consumatorii non-casnici care vor iesi din luna ianuarie pe piata libera a gazelor sa fie elaborat un cos de gaze. Sper sa ajungem la concluciza ca putem oferi un cos, in asa fel incat impactul liberalizarii sa poaa fi suportabil, a spus Gerea. Stire in curs de actualizare.

Mihai Tudose, aviz favorabil pentru portofoliul de la Ministerul Economiei

MIhai Tudose, propunerea PSD pentru functia de ministru al Economiei in cabinetul Ponta 4, a primit aviz favorabil din partea Comisiilor Reunite.

Cine este Andrei Gerea, ministrul propus pentru energie si IMM-uri

Andrei Gerea 46 ani), propunerea PLR pentru functia de ministru al energiei si IMM-urilor, este deputat de Arges aflat la al treilea mandat consecutiv. Este un apropiat al lui Daniel Chitoiu si a facut parte din grupul liberalilor care au parasit in vara PNL pentru a trece la partidul PLR) pe care tot incearca sa-l infiinteze Calin Popescu Tariceanu. Gerea a mai fost ministru intr-unul din guvernele Ponta, in perioada octombrie 2013-februarie 2014. Gerea nu a reusit sa se remarce un vreun fel in cele patru luni cat a fost ministru al economiei. De altfel, si-a prezentat demisia din functia de ministru, dupa ce PNL a propus sa fie inlocuit cu senatorul liberal Teodor Atanasiu. Inlocuirea nu a mai avut loc deoarece PNL a iesit de la guvernare.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2553 seconds )