Libnet.ro
UNICEF

08:45

Mihai Tudose, la Bruxelles: Nu introducem impozitul suplimentar pe cifra de afaceri

Antena3 Antena3,
Mihai Tudose, la Bruxelles: Nu introducem impozitul suplimentar pe cifra de afaceri

Prim-ministrul Mihai Tudose a afirmat, marti, la Bruxelles, ca in intalnirile cu oficialii europeni a reiterat foarte ferm ca nu va fi introdus impozitul suplimentar pe cifra de afaceri,. continuă pe Antena3

Mihai Tudose, la Bruxelles: Am dat asigurari de stabilitate; tinta de deficit asumata - 3%/ Premierul i-a dat asigurari lui Donald Tusk ca Guvernul nu va modifica legile privind lupta impotriva coruptiei fara consultarea societatii civile

Prim-ministrul Mihai Tudose a afirmat, marti, ca i-a asigurat pe inaltii oficiali europeni de la Bruxelles de stabilitatea Romaniei, precizand ca tinta de deficit asumata este de 3%. Premierul a mai afirmat, in cadrul intrevederii pe care a avut-o cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, referitor la lupta impotriva coruptiei, ca orice initiativa legislativa se va face dupa consultarea prealabila a tuturor celor implicati, a societatii civile, Ministerul Justitiei fiind insarcinat sa puna in aplicare deciziile Curtii Constitutionale, au declarat pentru News. ro surse oficiale.

Premierul Tudose, la Bruxelles: Am reiterat foarte ferm ca nu vom introduce acel impozit suplimentar pe cifra de afaceri

Premierul Mihai Tudose a afirmat, marti, la Bruxelles, ca in intalnirile cu oficialii europeni a reiterat 'foarte ferm' ca nu va fi introdus acel impozit suplimentar pe cifra de afaceri, scrie Agerpres.

UPDATE Premierul Tudose, la Bruxelles: Am reiterat foarte ferm ca nu vom introduce acel impozit suplimentar pe cifra de afaceri

Premierul Mihai Tudose a afirmat, marti, la Bruxelles, ca la intalnirile cu oficialii europeni a reiterat foarte ferm ca nu va fi introdus acel impozit suplimentar pe cifra de afaceri, scrie Agerpres.

Premierul Mihai Tudose: Am reiterat la Bruxelles foarte ferm ca NU vom introduce acel impozit suplimentar pe cifra de afaceri

Impozitul pe cifra de afaceri nu va fi introdus, Romania ramanand predictibila in ceea ce priveste sistemul financiar-fiscal, a dat asigurari premierul Mihai Tudose la finalul intrevederii pe care a avut-o marti cu liderii europeni, precizand ca acest.

Guvernul Tudose da inapoi. Premierul anunta la Bruxelles ca Romania nu va aplica impozitul pe cifra de afaceri

Premierul Mihai Tudose a anuntat, marti, la Bruxelles, ca Romania nu va aplica impozitul pe cifra de afaceri.

Dragnea, Tudose si Tariceanu pun la cale BANII ROMANILOR! Decizii despre TAXA DE SOLIDARITATE si IMPOZITUL PE CIFRA DE AFACERI

Coalitia PSD-ALDE se reuneste luni pentru a stabili ce taxe si impozite vor fi aplicate in perioada urmatoare si la ce masuri fiscale vor renunta. Impozitul pe cifra de afaceri si taxa de solidarit.

Premierul Mihai Tudose pleaca luni la Bruxelles, unde va avea intalniri cu mai multi oficiali

Premierul Mihai Tudose pleaca luni la Bruxelles, alaturi de ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, pentru a se intalni cu mai multi oficiali europeni, printre care presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

Premierul Mihai Tudose pleaca luni la Bruxelles, unde se va avea intalniri cu mai multi oficiali

Premierul Mihai Tudose pleaca luni la Bruxelles, alaturi de ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, pentru a se intalni cu mai multi oficiali europeni, printre care presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

Premierul Mihai Tudose va efectua prima vizita la Bruxelles

Premierul Mihai Tudose va efectua saptamana viitoare o vizita la Bruxelles, unde va avea intalniri cu toti inaltii oficiali europeni pentru a transmite mesajul ferm ca Romania isi respecta toate angajamentele asumate, a declarat, sambata, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu.

Orban: Ne vom bate cu toate fortele pentru a impiedica masuri ca impozitul pe cifra de afaceri sau taxa de solidaritate

Reprezentantii mediului de afaceri au criticat dur luni modificarile din programul de guvernare al PSD, in special impozitul pe cifra de afaceri si taxa de solidaritate, despre care au spus ca vor afecta puternic companiile din Romania. Presedintele PNL, Ludovic Orban, a spus ca liberalii nu accepta ca nota de plata pentru majorarile de salarii si ajutoare de somaj sa fie achitata de cei care creeaza plusvaloare si aduc dezvoltare economica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )