Libnet.ro
UNICEF

23:15

Mihai Tudose: Cresterea economica este rezultatul muncii tuturor romanilor si al companiilor corecte din aceasta tara; avem o crestere sustenabila

Adevărul Adevărul,
Mihai Tudose: Cresterea economica este rezultatul muncii tuturor romanilor si al companiilor corecte din aceasta tara; avem o crestere sustenabila

Premierul Mihai Tudose afirma, referindu-se la cresterea economica pentru al treilea trimestru, ca aceasta este rezultatul muncii tuturor romanilor si al companiilor corecte din aceasta tara. El precizeaza ca avem o crestere sustenabila. continuă pe Adevărul

ANALIZA Cresterea economica record din 2017 este impresionanta, dar in 2018 ne paste incetinirea avansului

Cresterea economica a Romaniei din 2017 este una impresionanta: suntem primii din Uniunea Europeana in ceea ce priveste avansul economiei, agentia AFP ne numeste tigru, insa analistii se asteapta ca, anul viitor, principala amenintare sa fie incetinirea acestei cresteri.

Cresterea economica a cunoscut in trimestrul II o accelerare de 6,1% de la 5,7%

Consiliul de administratie CA) al Bancii Nationale a Romaniei BNR) a remarcat ca in trimestrul II, cresterea economica a cunoscut o accelerare mai pronuntata in termeni anuali decat cea comunicata initial, respectiv de 6,1%, de la 5,7% in trimestrul anterior, si doar o incetinire marginala in termeni trimestriali, semnalizand o deschidere mai mare a gap-ului pozitiv al PIB in acest interval, se arata in minuta sedintei de politica monetara a CA al BNR din 7 noiembrie 2017.

Tudose: Olguta Vasilescu este un ministru foarte dur

La prima aparitie publica dupa o saptamana de la revolutia fiscala, premierul Mihai Tudose nu a spus, duminica, niciun cuvant despre modificarile ce survin dupa adoptarea Codului.

Mihai Tudose, dupa intalnirea cu managerul general al Coca-Cola: Mi-a dat asigurari ca nu vor fi scaderi salariale in urma transferului contributiilor

Premierul Mihai Tudose afirma ca a avut o intalnire cu managerul general al Coca-Cola, presedinte AmCham, Jaak Mikkel, care i-a dat asigurari ca nu vor fi scaderi salariale in urma transferului contributiilor, potrivit news. ro.

Mihai Tudose:Guvernul nu traieste in realitati paralele

Premierul Mihai Tudose a anuntat, luni, pe Facebook, ca a primit asigurari din partea managerului Coca-Cola Romania ca aceasta companie nu va reduce salariile ca urmare a transferului contributiilor, dovada a faptului ca Guvernul nu traieste intr-o lume paralela, asa cum reclama unii sindicalisti.

Codrin Stefanescu: Mihai Tudose sa il demita pe Piperea pana joi, daca nu il demite CEX-ul

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, i-a cerut luni premierului Mihai Tudose sa il demita pe consilierul sau Gheorghe Piperea, care la randul lui a cerut demisia sefului social-democratilor, Liviu Dragnea, in conditiile in care DNA a inceput urmarirea penala a lui Liviu Dragnea intr-un nou dosar.

Consilierul lui Mihai Tudose ii sugereaza lui Liviu Dragnea sa isi dea demisia

Gheorghe Piperea , consilierul onorific al premierului Mihai Tudose, ii sugereaza lui Liviu Dragnea sa isi dea demisia din functia de presedinte al Camerei Deputatilor si sa isi rezolve problemele penale.

Mihai Tudose, catre tinerii din PSD:Sa nu va vindeti visele, sa nu va negociati visele

Premierul Mihai Tudose, prezent duminica la congresul Tineretului Social Democrat TSD) care se desfasoara la Bucuresti, i-a indemnat pe tineri sa nu isi 'vanda' si sa nu isi 'negocieze' visele si sa isi aleaga o echipa de conducere care sa aduca plusvaloare partidului, informeaza Agerpres.

Premierul Mihai Tudose ne-a asigurat ca Guvernul va accelera implementarea memorandumului

Conducerea companiei KazMunaiGaz, proprietarii Grupului Rompetrol KMGI), si cea a companiei chineze CEFC, care va achizitiona pachetul majoritar al Rompetrol, au avut joi o intalnire cu premierul Mihai Tudose si cu ministrii Energiei, Economiei si Finantelor, care i-au asigurat ca vor de urgenta demersurile pentru implementarea memorandumului agreat cu statul roman in 2013, a declarat, ieri, Azamat Zhangulov, senior vicepresedinte al KazMunaiGaz, intr-o conferinta de presa.

Premierul Mihai Tudose: Romania are o crestere economica sustenabila

Romania are o crestere economica sustenabila, lucru demonstrat de cifrele care arata ca, la un numar de salariati cu norma intreaga aproximativ egal cu anul 2008, in 2017 producem un PIB.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )