Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ordonanta lacomiei a fost adoptata tacit de Senat. Eugen Teodorovici a cerut amanarea dezbaterilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ordonanta lacomiei a fost adoptata tacit de Senat. Eugen Teodorovici a cerut amanarea dezbaterilor

Termenul de adoptare tacita a proiectului de lege pentru aprobarea OUG 114/2018 privind instituirea unor masuri in domeniul investitiilor publice si a unor masuri fiscal-bugetare s-a implinit vineri, la ora 0,00, actul normativ nefiind inscris pe. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta spune ca Guvernul va CEDA atat pe Ordonanta lacomiei, cat si pe Ordonanta 7 ce modifica legile justitiei

Eugen Teodorovici si Darius Valcov au trimis o scrisoare la Standard andPoor pentru a amana scaderea ratingului tarii, cu promisiunea ca in maximum doua saptamani Ordonanta 114/2018 va fi schimbata, a.

Ordonanta 114 a trecut tacit de Senat

Ordonanta 114, prin care Guvernul a plafonat preturi la energie si a introdus o serie de taxe, a fost adoptata tacit de Senat, dupa cum a solicitat ministrul Finantelor Eugen Teodorovici.

EUGEN TEODOROVICI: OUG 114 sustine autoritatile publice, prin Fondul de Dezvoltare

Ordonanta de Urgenta 114/2018 sustine autoritatile publice locale prin intermediul Fondului de Dezvoltare, sectorul constructiilor si dezvoltarea patrimoniului, a declarat, ieri, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici: Cum putem sa luam bani de la Pilonul II? Nu e intentia statului roman

Statul roman nu are intentia ca prin Ordonanta 114 sa ia vreun ban de la Pilonul II, ci doar a dat posibilitatea deponentilor de a-si transfera contributiile pe viitor, a declarat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, la Parlament.

EUGEN TEODOROVICI: Analizam excluderea unor active din calculul &171;taxei pe lacomie &187;

Ministrul Finantelor Publice ia in calcul excluderea unor diferite categorii de active financiare din calculul taxei pe activele bancare, printre care creditele pe care bancile le acorda companiilor, obligatiunile de stat, precum si creditele guvernamentale si cele din programul Prima Casa, a declarat, ieri, Eugen Teodorovici, ministrul de resort, in cadrul unei conferinte de presa.

EUGEN TEODOROVICI: Luam in calcul excluderea unor categorii de active din calcului taxei pe activele bancare

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici are astazi o sesiune de discutii cu reprezentantii Asociatiei Romane a Bancilor ARB) in care vor fi prezentate propunerile de modificare a taxei pe activele bancare introdusa prin OUG 114/2018.

Eugen Teodorovici vrea sa schimbe modul in care BEI aloca finantarile: tarile sarace sa primeasca mai multi bani, iar functionarii BEI sa se ocupe de tot!

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, vrea sa schimbe modul in care aloca Banca Europeana de Investitii BEI) finantarile in statele europene. In acest moment, banii se aloca pe baza proiectelor depuse de entitati din fiecare tara, dar.

Eugen Teodorovici: Prima Casa ramane nemodificat in acest an. Era sa fiu pacalit de BNR, sa se modifice programul

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, s-a razgandit: programul Prima Casa ramane nemodificat in acest an, comparativ cu varianta de anul trecut. In urma cu aproximativ doua saptamani, acelasi ministru anuntase ca acesta se va modifica pana.

Proiectul USR privind desfiintarea sectiei de investigare a magistratilor a fost adoptat tacit de deputati

Camera Deputatilor a adoptat tacit, miercuri, proiectul de lege initiat de USR de modificare a legilor justitiei prin care se propune desfiintarea Sectiei speciale de investigare a magistratilor. Initiativa va merge la Senat, care este si for decizional.

Tariceanu: Ordonanta lacomiei nu va fi abrogata sub nicio forma / Taxa pe activele financiare ar putea scadea

Ordonanta 114 nu va fi abrogata 'sub nicio forma', dar taxa pe activele financiare s-ar putea modifica, in sensul scaderii ei, a declarat, marti, presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )