Libnet.ro
UNICEF

06:00

Mihai Tudose a declarat ca este dispus sa-si dea demisia: Ce l-ar face sa plece de la Palatul Victoria

B1 B1,
Mihai Tudose a declarat ca este dispus sa-si dea demisia: Ce l-ar face sa plece de la Palatul Victoria

Premierul Mihai Tudose a declarat ca va demisiona in cazul in care vreodata se va deschide un dosar de urmarire penala pe numele sau, in calitate de prim-ministru, informeaza. continuă pe B1

Mihai Tudose: Guvernul este in subordinea partidului

Premierul Mihai Tudose a negat, joi seara, ca ar exista tensiuni intre el si seful PSD, Liviu Dragnea.

Mihai Tudose, despre prognozele FMI: Ori nu va pricepeti, ori are cineva ceva cu Romania

Premierul Mihai Tudose a declarat intr-un interviu acordat TVR 1 si difuzat marti seara in emisiunea Romania 9 ca ministrul Apararii Adrian Tutuianu a platit cu demisia din cauza comunicarii eronate referitor la plata salariilor din minister. Greseala sa e ca a lasat sa treaca asa ceva, in loc sa dezamorseze, lucrurile au ajuns in acest punct , a spus Tudose. Premierul a confirmat ca interimatul la Aparare va fi preluat de vicepremierul Marcel Ciolacu. Emisiunea este in desfasurare.

Mihai Tudose, despre prognozele FMI: Ori nu va pricepeti absolut deloc, ori are cineva ceva cu Romania

Premierul Mihai Tudose a declarat intr-un interviu acordat TVR 1 si difuzat marti seara in emisiunea Romania 9 ca ministrul Apararii Adrian Tutuianu a platit cu demisia din cauza comunicarii eronate referitor la plata salariilor din minister. Greseala sa e ca a lasat sa treaca asa ceva, in loc sa dezamorseze, lucrurile au ajuns in acest punct , a spus Tudose. Premierul a confirmat ca interimatul la Aparare va fi preluat de vicepremierul Marcel Ciolacu.

Mihai Tudose, despre pilonul II de pensii: Am declarat ca nu ne atingem de el, banii raman acolo (VIDEO)

Premierul Mihai Tudose a fost chemat luni sa dea explicatii in fata parlamentarilor, in urma unei solicitari a celor de la PNL. in acest context, seful guvernului a declarat ca.

Demisia ministrului Apararii, Adrian Tutuianu, a fost acceptata de premierul Mihai Tudose

UPDATE: Demisia lui Adrian Tutuianu a fost acceptata de premierul Mihai Tudose, informeaza B1 TV. Demisia urmeaza sa ajunga la Palatul Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis urmand sa ia act de.

Mihai Tudose dezvaluie in ce conditii si-ar da demisia

Premierul Mihai Tudose a afirmat, joi seara, intr-un interviu acordat Digi24, ca va demisiona, in cazul in care va fi urmarit penal.

Ce se intampla la MApN, dupa demisia ministrului Tutuianu. Mihai Tudose: Am vorbit deja cu Dragnea!

Decizia privind conducerea Ministerului Apararii va fi luata in coalitie, a anuntat marti premierul Mihai Tudose, precizand ca a discutat deja cu presedintele PSD, Liviu.

Ce se intampla la MApN, dupa demisia lui Adrian Tutuianu. Mihai Tudose: Am vorbit deja cu Dragnea!

Decizia privind conducerea Ministerului Apararii va fi luata in coalitie, a anuntat marti premierul Mihai Tudose, precizand ca a discutat deja cu presedintele PSD, Liviu.

Mihai Tudose, despre banii tinuti la saltea: Sunt casatorit, stiti cat de repede dispare salariul?

Premierul Mihai Tudose, care a spus saptamana trecuta ca refuza sa isi tina salariul pe card deoarece nu accepta sa dea bancii cate doi bani de fiecare data cand.

Premierul Mihai Tudose sustine ca se referea la alt proiect de lege cand a spus ca a votat cu doua maini pentru interzicerea cianurilor/ Vezi de ce a votat Tudose diferit doua legi asemanatoare

Premierul Mihai Tudose sustine printr-un comunicat de presa ca se referea la proiectul de lege privind exploatarea Rosia Montana cand a spus ca votat cu doua maini. Aceasta precizare a fost facuta dupa ce in presa a aparut informatia ca nu a votat impotriva cianurilor asa cum a declarat marti la TVR, ci dimpotriva. Realitatea este ca a votat diferit doua legi care aveau continut asemanator in mare parte, ambele vizand, de fapt, explotarea de la Rosia Montana. Initial a votat pentru exploatare, iar apoi impotriva, in conditiile in care PSD a luat decizia politica sa renunte la proiect, din lipsa de sprijin din partea celorlalte partide. Mihai Tudose spune ca a votat impotriva amendamentului privind interzicerea cianurilor deoarece era fara fundament.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )