Libnet.ro
UNICEF

20:45

Mihai Tudose, declaratie controversata, dupa intalnirea cu reprezentantii FMI si ai Bancii Mondiale: Ultimele doua prognoze le-au cam gresit

România Liberă România Liberă,
Mihai Tudose, declaratie controversata, dupa intalnirea cu reprezentantii FMI si ai Bancii Mondiale: Ultimele doua prognoze le-au cam gresit

Prim-ministrul Romaniei, Mihai Tudose, s-a intalnit, la Palatul Victoria, cu reprezentantii Fondului Monetar International FMI) si ai Bancii Mondiale, au declarat, pentru Agerpres, surse guvernamentale. continuă pe România Liberă

Avertismentul premierului Tudose, dupa intalnirea cu reprezentantii FMI

Reprezentantii Fondului Monetar International sa fie mai atenti, este avertismentul premierului Mihai Tudose, dupa intalnirea care a avut loc azi la Palatul Victoria. Previziunile pe ultimele doua luni.

Seful Executivului, dupa intalnirea cu reprezentantii FMI si ai Bancii Mondiale: Romania nu a functionat cum a zis FMI, ci un pic mai bine

Prim-ministrul Romaniei, Mihai Tudose, s-a intalnit, la Palatul Victoria, cu reprezentantii Fondului Monetar International FMI) si ai Bancii Mondiale, au declarat, pentru Agerpres, surse guvernamentale.

Tudose, intalniri cu reprezentantii FMI si ai Bancii Mondiale. Executivul pregateste rectificarea bugetara

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit, marti, la Palatul Victoria, cu reprezentanti ai Fondului Monetar International FMI). Potrivit unor surse guvernamentale, Fondul urmeaza sa realizeze un raport de.

Mihai Tudose, atac la adresa FMI: Le punem la dispozitie cifrele ca sa nu mai greseasca prognozele (VIDEO)

Premierul Mihai Tudose a avut marti cu intrevederi cu reprezentanti ai Fondului Monetar International si a Bancii Mondiale. Discutiile s-au bazat pe cifrele economice ale Romaniei si rapoartele.

Mihai Tudose, despre intalnirea-surpriza de la Guvern cu Sorin Grindeanu

Prim-ministrul Mihai Tudose spune ca a discutat, luni, cu Sorin Grindeanu despre o serie de intalniri pe care fostul sef al Executivului le-a avut pe politica externa. Eu l-am rugat sa.

Mihai Tudose, despre prognozele FMI: Ori nu va pricepeti, ori are cineva ceva cu Romania

Premierul Mihai Tudose a declarat intr-un interviu acordat TVR 1 si difuzat marti seara in emisiunea Romania 9 ca ministrul Apararii Adrian Tutuianu a platit cu demisia din cauza comunicarii eronate referitor la plata salariilor din minister. Greseala sa e ca a lasat sa treaca asa ceva, in loc sa dezamorseze, lucrurile au ajuns in acest punct , a spus Tudose. Premierul a confirmat ca interimatul la Aparare va fi preluat de vicepremierul Marcel Ciolacu. Emisiunea este in desfasurare.

Mihai Tudose, despre prognozele FMI: Ori nu va pricepeti absolut deloc, ori are cineva ceva cu Romania

Premierul Mihai Tudose a declarat intr-un interviu acordat TVR 1 si difuzat marti seara in emisiunea Romania 9 ca ministrul Apararii Adrian Tutuianu a platit cu demisia din cauza comunicarii eronate referitor la plata salariilor din minister. Greseala sa e ca a lasat sa treaca asa ceva, in loc sa dezamorseze, lucrurile au ajuns in acest punct , a spus Tudose. Premierul a confirmat ca interimatul la Aparare va fi preluat de vicepremierul Marcel Ciolacu.

Mihai Tudose, convocat azi de PNL la Parlament pentru a da explicatii despre situatia economica

ACTUALIZARE 16:35 Prim-ministrul Mihai Tudose prezinta Parlamentului situatia economica a tarii Prim-ministrul Mihai Tudose prezinta, in Camera Deputatilor, situatia economica a tarii, fiind convocat la Parlament de PNL pentru o dezbatere cu tema Atacul Guvernului Tudose la adresa economiei romanesti. *ACTUALIZARE 15:36 Orban: Cei care conduc astazi Romania nu vor sa respecte standardele democratice care exista la nivelul UE *ACTUALIZARE 15:23 Orban, despre FSDI: Este o escrocherie de proportii, consecintele vor fi catastrofale pentru companii romanesti ---- Prim-ministrul Mihai Tudose va fi prezent azi, la ora 16:30, in Camera Deputatilor, dupa ce a fost convocat de PNL pentru a da explicatii cu privire la situatia economica.

Ce se intampla la MApN, dupa demisia ministrului Tutuianu. Mihai Tudose: Am vorbit deja cu Dragnea!

Decizia privind conducerea Ministerului Apararii va fi luata in coalitie, a anuntat marti premierul Mihai Tudose, precizand ca a discutat deja cu presedintele PSD, Liviu.

Ce se intampla la MApN, dupa demisia lui Adrian Tutuianu. Mihai Tudose: Am vorbit deja cu Dragnea!

Decizia privind conducerea Ministerului Apararii va fi luata in coalitie, a anuntat marti premierul Mihai Tudose, precizand ca a discutat deja cu presedintele PSD, Liviu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )