Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Tudose, despre ambulante: inteleg ca erau pe cand nu s-au zarit, azi le vedem si nu sunt

Antena3 Antena3,
Mihai Tudose, despre ambulante: inteleg ca erau pe cand nu s-au zarit, azi le vedem si nu sunt

Premierul Mihai Tudose a parafrazat joi o strofa din poezia La steaua, scrisa de Mihai Eminescu, in momentul in care l-a chestionat pe ministrul Sanatatii despre programul de achizitionare. continuă pe Antena3

Premierul, despre achizitia de ambulante: Inteleg ca erau pe cand nu s-au zarit, azi le vedem si nu sunt/ Ministrul sanatatii l-a asigurat ca a depus documentatia necesara la SGG

Premierul Mihai Tudose l-a ironizat joi pe ministrul sanatatii, Florian Bodog, in privinta achizitiei de ambulante. Cu ambulantele inteleg ca erau pe cand nu s-au zarit, azi le vedem si nu sunt, a spus premierul, la inceputul sedintei de Guvern, dupa ce Bodog l-a anuntat ca in privinta ambulantelor pentru SMURD si serviciile mobile de ambulante, a depus toata documentatia la Secretariatul General al Guvernului.

Premierul Mihai Tudose, despre George Soros: Destabilizand presedintele PSD, destabilizezi si partid, si coalitie de guvernare, si Guvern

Premierul Mihai Tudose considera ca se incearca destabilizarea sefului PSD, Liviu Dragnea, si, implicit, a formatiunii si coalitiei de guvernare.

Mihai Tudose, despre Pilonul II de pensii: Nu se desfiinteaza

Premierul Mihai Tudose a precizat, luni, dupa sedinta coalitiei de Guvernare, ca Pilonul II de pensii nu se va desfiinta.

Mihai Tudose: Taxa de solidaritate nu se introduce deocamdata; simularile inteleg ca nu au iesit foarte fericite

Premierul Mihai Tudose a afirmat marti seara, intr-un interviu pentru Antena 3, ca, deocamdata, taxa de solidaritate nu mai este avuta in vedere spre implementare, in contextul in care simularile realizate de institutiile de linie nu au iesit foarte fericite.

Mihai Tudose: Taxa de solidaritate nu se introduce deocamdata; simularile inteleg ca nu au iesit foarte fericite

Premierul Mihai Tudose a afirmat marti seara, dupa discutiile avute cu oficialii de la Bruxelles, ca, deocamdata, taxa de solidaritate nu mai este avuta in vedere spre implementare in Romania, in contextul in care simularile realizate de institutiile specializate nu au iesit foarte fericite.

Mihai Tudose: Chinezii sunt interesati sa construiasca reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda

Premierul Mihai Tudose a discutat joi, la Palatul Victoria, despre oportunitatile de investitii in Romania cu o delegatie oficiala din Republica Chineza, condusa de Liu Yunshan, membru al Comitetului.

Mihai Tudose: Exista perspective concrete de colaborare cu China pentru constructia reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda

Premierul Mihai Tudose a avut, joi, o intalnire cu o delegatie oficiala din China, condusa de liderul Partidulul Comunist Liu Yunshan, unul dintre subiectele discutate fiind reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda, despre care prim-ministrul a spun ca exista perspective de colaborare cu partenerii chinezi pentru constructia lor.

Premierul Mihai Tudose: 600.000.000 de euro intra in Romania de la UE

Prim-ministrul Mihai Tudose a vorbit despre ceea ce s-a discutat in cadrulintalnirilorcu oficialii europeni, de laBruxelles. Am stabilit un mecanism de a profita de experien?.

Premierul Mihai Tudose, exclusiv pentru Antena 3: 600.000.000 de euro intra in Romania de la UE

Prim-ministrul Mihai Tudose a vorbit despre ceea ce s-a discutat in cadrulintalnirilorcu oficialii europeni, de laBruxelles. Am stabilit un mecanism de a profita de experien?.

Tudose, despre controlul ANAF in doua redactii: Nu il intreb nici unde a fost nici unde o sa se duca, fiindca asta e inceputul sfarsitului. Cine se simte agresat poate riposta

Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat luni, intrebat despre controlul ANAF in redactiile Rise Project si HotNews, ca nu il intreaba pe seful ANAF Bogdan Stan nici unde a fost, nici unde o sa se duca, nici de ce a fost pentru ca implicarea guvernului in activitatea institutiei reprezinta inceputul sfarsitului, iar cei care se simt agresati sau nedreptatiti au parghii legale sa riposteze.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )