Libnet.ro
UNICEF

23:00

Mihai Tudose: Exista perspective concrete de colaborare cu China pentru constructia reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda

Adevărul Adevărul,
Mihai Tudose: Exista perspective concrete de colaborare cu China pentru constructia reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda

Premierul Mihai Tudose a avut, joi, o intalnire cu o delegatie oficiala din China, condusa de liderul Partidulul Comunist Liu Yunshan, unul dintre subiectele discutate fiind reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda, despre care prim-ministrul a spun ca exista perspective de colaborare cu partenerii chinezi pentru constructia lor. continuă pe Adevărul

Tudose: Sunt perspective de colaborare cu China pentru constructia reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda

Exista perspective de colaborare cu partenerii chinezi pentru constructia reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda, a declarat premierul Mihai Tudose, dupa o intrevedere avuta cu o delegatie oficiala din.

Mihai Tudose: Exista un proiect care ar bloca angajarile in sistemul de stat, dar cu unele exceptii

Premierul Mihai Tudose a anuntat, luni, ca exista un proiect legislativ prin care vor fi blocate angajarile la stat, dar ca vor fi si exceptii de la aceasta masura.

Mihai Tudose i-a solicitat ministrului sanatatii sa stabileasca impreuna cu presa un procedeu prin care romanii sa fie convinsi sa-si vaccineze copiii

Premierul Mihai Tudose i-a solicitat ministrului sanatatii, Florian Tudose, sa stabileasca, cel tarziu saptamana viitoare, impreuna cu presa din Romania, un procedeu prin care sa inteleaga toti romanii ca trebuie vaccinati copiii. Tudose i-a cerut ministrului sa cofirme faptul ca 180. 000 de copii nu sunt vaccinati impotriva rujeolei, iar 80. 000 impotriva poliomielitei. Dupa ce ministrul a confirmat, premierul a spus Nu e bine.

Premierul Mihai Tudose, la inceputul sedintei de Guvern: Reglementam sau cream cadrul legislativ pentru exproprieri pentru metroul pana la Otopeni

Premierul Mihai Tudose a anuntat ca in sedinta de joi a Guvernului va fi aprobat actul normativ prin care se creeaza cadrul legislativ pentru exproprieri, in cazul magistralei de metrou M6 spre Otopeni.

SURSE: Mihai Tudose a bagat in sedinta DOI ministri. Pe CINE si DE CE?

Premierul Mihai Tudose se intalneste miercuri cu vicepremierul Sevil Shhaideh si cu ministrul delegat pentru fonduri europene, Rovana Plumb, pe tema absorbtiei fondurilor europene, au declarat pentru Agerp.

Cine este creierul vizitei lui Mihai Tudose la Bruxelles. A renuntat la Parlamentul European pentru Palatul Victoria

Proaspat numit in functie si abia scapat de evaluarea lui Dragnea si Tariceanu, premierul Mihai Tudose s-a dus la Bruxelles. Cel care i-a deschis usile in capitala UE a fost insa fostul eurodeputat Victor Negrescu .

Mesajul premierului Mihai Tudose pentru liderii europeni

Prim-ministrul Mihai Tudose va transmite, in cadrul intrevederilor pe care le va avea marti, la Bruxelles, cu inalti oficiali europeni, mesajul ca Romania este un partener serios in.

Premierul Mihai Tudose pleaca luni la Bruxelles, unde va avea intalniri cu mai multi oficiali

Premierul Mihai Tudose pleaca luni la Bruxelles, alaturi de ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, pentru a se intalni cu mai multi oficiali europeni, printre care presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

Premierul Mihai Tudose pleaca luni la Bruxelles, unde se va avea intalniri cu mai multi oficiali

Premierul Mihai Tudose pleaca luni la Bruxelles, alaturi de ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, pentru a se intalni cu mai multi oficiali europeni, printre care presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

Mihai Tudose, despre ambulante: inteleg ca erau pe cand nu s-au zarit, azi le vedem si nu sunt

Premierul Mihai Tudose a parafrazat joi o strofa din poezia La steaua, scrisa de Mihai Eminescu, in momentul in care l-a chestionat pe ministrul Sanatatii despre programul de achizitionare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )