Libnet.ro
UNICEF

15:45

Mihai Tudose, despre excluderea din PSD a lui Tutuianu si Neacsu: Este o pierdere

B1 B1,
Mihai Tudose, despre excluderea din PSD a lui Tutuianu si Neacsu: Este o pierdere

Fostul premier Mihai Tudose, sef al PSD Braila, a reactionat, luni, dupa excluderea din partid a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu, printr-o decizie luata in sedinta Comitetului Executiv. continuă pe B1

Mihai Chirica, despre excluderile din PSD: O stare de DEMENTA POLITICA. Neacsu e cel care l-a ajutat pe Dragnea sa-l DECAPITEZE pe Ponta

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a reactionat dupa ce Marian Neacsu si Adrian Tutuianu au fost exclusi luni din PSD. Edilul afirma ca s-a ajuns la o stare aproape de dementa politica in PSD si ca.

Paul Stanescu: Excluderea din PSD a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu este cea mai mare greseala pe care a facut-o partidul(VIDEO)

Vicepremierul Paul Tanescu considera ca liderii PSD au facut o mare greseala prin faptul ca au decis, luni, in sedinta CEx, excluderea din partid a liderului PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, si a.

Surse: Marian Oprisan a cerut in CEx excluderea din PSD a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu

MarianOprisan, presedintele PSD Vrancea, a cerut, in sedinta Comitetului Executiv National al PSD, excluderea din partid a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu. inainte de a intra in sedinta,.

Dragnea, despre excluderile din PSD: Tot ce e posibil

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat astazi intrebat daca ar putea avea loc excluderi din partid, ca acest lucru este posibil.

Adrian Tutuianu, prima reactie dupa ce a fost votata excluderea sa din PSD

Comitetul Executiv al PSD a votat, luni, pentru excluderea din partid a liderului PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, si a secretarului general al PSD, Marian Neacsu. Adrian Tutuianu a declarat dupa votul din.

Dragnea, dupa excluderea lui Tutuianu si Neacsu din PSD: Au fost niste masuri necesare. Ce spune liderul PSD despre negocierile unor social-democrati cu Opozitia (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la finalul sedintei CEx, ca excluderea din partid a lui Adrian tutuianu si Marian Neacsu, a fost o masura necesara. Dragnea a explicat ca lui Adrian Tutuia.

Adrian Tutuianu, despre inregistrarile pentru care a fost exclus din PSD: Au fost facute sub coordonarea lui Codrin Stefanescu

Adrian Tutuianu reactioneaza dupa ce a fost exclus din PSD. Dupa sedinta Comitetului Executiv de luni, seful organizatiei Dambovita a social-democratilor a precizat ca excluderea sa si a lui Marian.

CEx PSD: Vot pentru excluderea din partid a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu (VIDEO)

Social-democratii din Comitetul Executiv al PSD au votat, luni, excluderea din partid a sefului PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, si a secretarului general, Marian Neacsu. Noi, si in scrisoarea pe care am f.

Tutuianu, dupa excluderea din PSD: Azi sunt 20 de ani de cand am intrat in partid

Vicepresedintele PSD, Adrian Tutuianu, a declarat, luni, ca azi, zi in care este exclus din formatiune, se implinesc 20 de ani de cand a intrat in partid.

Tutuianu si Neacsu, exclusi din PSD

ACTUALIZARE: Stanescu: PSD a facut o mare greseala. Tutuianu si Neacsu nu au avut niciodata actiuni impotriva partidului. Vicepremierul, Paul Stanescu, sustine ca PSD a facut o mare greseala prin decizia de excludere a senatorului Adrian Tutuianu si a secretarului general al partidului Marian Neacsu. ------ * ACTUALIZARE: Tutuianu si Neacsu, exclusi din PSD. Tutuianu: E o greseala majora Comitetul Executiv al PSD a votat astazi pentru excluderea din partid a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu, acestia anuntand ca vor contesta decizia. Adrian Tutuianu a declarat ca aceasta este o greseala majora, in timp ce Neacsu a spus ca nu au primit nicio explicatie. ------ Senatorul PSD, Adrian Tutuianu, a declarat astazi ca nu va pleca din PSD, chiar daca va fi dat afara de presedintele partidului, si a adaugat ca are sprijinul colegilor din organizatia Dambovita si celor care au semnat scrisoarea impotriva lui Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )