Libnet.ro
UNICEF

13:01

CEx PSD: Vot pentru excluderea din partid a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu (VIDEO)

B1 B1,
CEx PSD: Vot pentru excluderea din partid a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu (VIDEO)

Social-democratii din Comitetul Executiv al PSD au votat, luni, excluderea din partid a sefului PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, si a secretarului general, Marian Neacsu. Noi, si in scrisoarea pe care am f. continuă pe B1

Doi lideri PSD au fost exclusi din partid!

Vot in CEx-ul PSD pentru excluderea lui Adrian Tutuianu. Social-democratii au votat pentru excluderea din partid a liderului PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, dar si a secretarului general al PSD, Marian.

Vot in CEx-ul PSD pentru excluderea lui Adrian Tutuianu si a lui Marian Neacsu

Vot in CEx-ul PSD pentru excluderea lui Adrian Tutuianu. Social-democratii au votat pentru excluderea din partid a liderului PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, dar si a secretarului general al PSD, Marian.

Surse: Marian Oprisan a cerut in CEx excluderea din PSD a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu

MarianOprisan, presedintele PSD Vrancea, a cerut, in sedinta Comitetului Executiv National al PSD, excluderea din partid a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu. inainte de a intra in sedinta,.

VIDEO Dragnea scapa de oponentii din partid. Adrian Tutuianu si Marian Neacsu, exclusi din PSD, cu votul a 53 de sociali-democrati din CEx / Urmeaza remanierea lui Paul Stanescu

Comitetul Executiv al PSD a decis luni excluderea din partid a secretarului general Marian Neacsu si a vicepresedintelui Adrian Tutuianu. Decizia de azi nu face altceva decat sa arate ca in PSD e sanctionat delictul de opinie, a spus Tutuianu, care a anuntat ca va contesta decizia. Urmeaza pe lista de remaniere un alt oponent al lui Liviu Dragnea, Paul Stanescu. Surse social-democrate au declarat pentru Hotnews. ro ca la urmatoarea sedinta CEX, programata spre sfarsitul saptamanii Paul Stanescu va fi schimbat din Guvern iar portofoliul de la Dezvoltare va fi preluat de Lia Olguta Vasilescu.

Paul Stanescu: Excluderea din PSD a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu este cea mai mare greseala pe care a facut-o partidul(VIDEO)

Vicepremierul Paul Tanescu considera ca liderii PSD au facut o mare greseala prin faptul ca au decis, luni, in sedinta CEx, excluderea din partid a liderului PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, si a.

Mihai Tudose, despre excluderea din PSD a lui Tutuianu si Neacsu: Este o pierdere

Fostul premier Mihai Tudose, sef al PSD Braila, a reactionat, luni, dupa excluderea din partid a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu, printr-o decizie luata in sedinta Comitetului Executiv.

LIVETEXT VIDEOAdrian Tutuianu si Marian Neacsu, exclusi din PSD, cu votul a 53 de sociali-democrati din CEx / Reactia lui Paul Stanescu

Comitetul Executiv al PSD a decis excluderea din partid a secretarului general Marian Neacsu si a vicepresedintelui Adrian Tutuianu. Decizia de azi nu face altceva decat sa arate ca in PSD e sanctionat delictul de opinie, a spus Tutuianu, care a anuntat ca va contesta decizia.

Surse sedinta CEx PSD: S-au cerut excluderile lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu

Marian Oprisan, liderul PSD Vrancea, a cerutin CEx PSD excluderea lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu. Sedinta Comitetul Executiv National CExN) al PSD este in plina desfasurare la Palatul.

Lia Olguta Vasilescu, despre CEx PSD: Vor fi excluderi. Nu putem fi santajati din interiorul partidului

Lia Olguta Vasilescu a vorbit la Antena 3, in emisiunea Subiectiv, si despre CEx PSD si daca vor fi sau nu excluderi din partid. Este foarte posibil sa fie excluderi. Nu este vorba de presedintele PSD daca.

Liviu Dragnea, negocieri la Parlament, duminica seara, cu greii din PSD: Se decid excluderile din CEx

Sedinta extrem de importanta, duminica seara, pentru viitorul PSD. Greii din partid au fost chemati de Liviu Dragnea care incearca astfel sa isi asigure sustinerea inainte de sedinta de Comitet Executiv.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )