Libnet.ro
UNICEF

12:45

Raspunsul lui Mihai Tudose pentru rezist, privind demiterea lui Tudorel Toader

Antena3 Antena3,
Raspunsul lui Mihai Tudose pentru rezist, privind demiterea lui Tudorel Toader

Premierul Mihai Tudose a afirmat, vineri, referindu-se la cererea unor organizatii civice privind demiterea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, ca ONG-urile nu stabilesc cine face parte dintr-un Guvern. continuă pe Antena3

Tudose, despre cererea privind demiterea ministrului Justitiei: Nu ONG-ul stabileste cine face parte din Guvern

Premierul Mihai Tudose a afirmat, vineri, referindu-se la cererea unor organizatii civice privind demiterea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, ca ONG-urile nu stabilesc cine face parte dintr-un Guvern, relateaza Agerpres.

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit cu reprezentantii organizatiilor civice. Rezist: Cerem demiterea ministrului Justitiei

Update: intalnirea dintre reprezentantii ONG-urilor si premierul Mihai Tudose s-a incheiat. Reprezentantii protestatarilor vor ca premierul sa dea ordonanta de Urgenta impotriva legilor.

Mihai Tudose, anunt despre Casa Regala si Palatul Elisabeta

Premierul Mihai Tudose a precizat ca Guvernul va da un aviz negativ proiectului de lege privind reglementarea statutului juridic al Casei Regale si a subliniat ca Palatul Elisabeta a fost dat in folosinta.

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit cu reprezentantii organizatiilor civice. Cativa manifestanti in fata Guvernului

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit, miercuri, cu reprezentantii a 43 de organizatii civice, unele aflate la originea protestelor privind legislatia penala, care i-au solicitat o discutie pe tema.

Intalnirea premierului Mihai Tudose cu reprezentantii organizatiilor civice a inceput. In fata Palatului Victoria se afla mai multi manifestanti care sustin delegatia intrata la discutii

Intalnirea premierului Mihai Tudose cu reprezentantii organizatiilor civice a inceput la ora 11. 00, la Palatul Victoria. La discutii participa si reprezentanti ai unor organizatii aflate la originea protestelor privind legislatia penala, care i-au solicitat lui Tudose o discutie pe tema legilor justitiei si a modificarilor codurilor penale, transmite Agerpres.

Mihai Tudose, intalnire cu reprezentantii organizatiilor civice, pe tema legilor justitiei

Premierul Mihai Tudose se intalneste, miercuri, cu reprezentantii a 43 de organizatii civice, active in protestele de strada, care au cerut o discutie privind legile justitiei si modificarile la codurile penale.

Premierul Mihai Tudose se intalneste astazi cu reprezentantii a 43 de organizatii civice, pe tema legislatiei penale

Premierul Mihai Tudose se intalneste miercuri cu reprezentantii a 43 de organizatii civice, unele aflate la originea protestelor privind legislatia penala, care i-au solicitat o discutie pe tema legilor justitiei si a modificarilor codurilor penale.

Mihai Tudose, intalnire cu protestatarii la Palatul Victoria

Premierul Romaniei, Mihai Tudose, va avea o intalnire miercuri cu reprezentantii a 43 de organizatii civice pentru a discuta despre legile justitiei si a modificarilor codurilor.

Premierul Mihai Tudose, anunt despre evaluarea Laurei Codruta Kovesi

Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat vineri ca nu a dorit sa stie nimic despre evaluarea procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, deoarece nu a dorit sa influenteze po.

Mihai Tudose, dupa ce Liviu Dragnea i-a recomandat sa fie mai calm: Ii recomand si eu lui Dragnea sa fie mai calm

Premierul Mihai Tudose i-a recomandat sefului sau pe linie de partid, Liviu Dragnea, sa fie mai calm, dupa ce liderul PSD ii facuse aceeasi recomandare, cu o zi in urma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4787 seconds )