Libnet.ro
UNICEF

12:45

Mihai Tudose iese la rampa inaintea sedintei CEX

Antena3 Antena3,
Mihai Tudose iese la rampa inaintea sedintei CEX

Premierul Mihai Tudose va iesi primul si va face o declaratie inainte sa intre in sedinta cu cei din PSD. Este vorba despre o conferinta de presa la la Ministerul. continuă pe Antena3

Scenariul BOMBA al lui Ponta, inaintea sedintei CEx: Ori Carmen Dan, ori Mihai Tudose

Victor Ponta agita si mai tare apele in PSD inainte sedintei Comitetului Executiv National CEx) de luni. Fostul premier a afirmat ca in cadrul sedintei CEx va fi vorba de o alegere cruciala.

Surse: Premierul Mihai Tudose se intalneste in aceasta seara cu sustinatorii sai din PSD inaintea sedintei CEx

Premierul Mihai Tudose se intalneste, duminica, cu membrii PSD care il sustin in disputa cu liderul social-democrat, Liviu Dragnea, inaintea sedintei Comitetului Executiv, au declarat surse politice pentru Mediafax.

Mihai Tudose la sosirea la sedinta CEx: Nu se poate vorbi de autonomia unei bucati din Romania. Despre asta a fost vorba, nu de spanzurat oameni / M-am referit la mandatele autoritatilor

Premierul Mihai Tudose a afirmat, luni, la sosirea la sediul PSD, pentru sedinta CEx al partidului, ca Prima zi la Palatul Victoriei este prima din ultimele. In ceea ce priveste declaratiile sale de saptamana trecuta, Tudose a declarat ca Imi mentin foarte clar pozitia ca roman. Nu se poate vorbi de autonomia unei bucati din Romania. Despre asta a fost vorba, nu de spanzurat oameni.

Noile vedete din Armata: Mihai Tudose, declaratii despre proiectul Picasso (VIDEO)

Premierul Mihai Tudose a participat vineri la Ministerul Apararii la semnarea contractului prin care Armata Romana achizitioneaza 227 de transportoare blindate Piranha 5 de la compania americana General.

Declaratia premierului Mihai Tudose dinaintea sedintei CEx: Din acest moment s-a intrat in linie dreapta

Tudose iese la rampa cu putin timp inainte sedintei din PSD. Premierul va face declaratii de la Ministerul Transporturilor. Surse politce din partid il dau deja cistigator pe Liviu Dragnea.

Premierul Tudose iese public in conferinta de presa cu ministrul transporturilor, cu doua ore inaintea sedintei decisive a PSD. Tema: semnarea contractului pentru podul peste Dunare de la Braila

Premierul Mihai Tudose va face declaratii, impreuna cu Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, la ora 14. Conferinta comuna va avea loc la Ministerul Transporturilor si va viza semnarea contractului pentru proiectarea si constructia Podului rutier peste Dunare de la Braila. Aceasta iesire publica are loc cu doua ore inaintea sedintei decisive a PSD.

Premierul Mihai Tudose si-a anuntat demisia

ACTUALIZARE Dragnea: Se pare ca am mana proasta. La CExN de maine, eu nu mai fac nicio propunere Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, ca se pare ca el are mana proasta si, prin urmare, la Comitetul Executiv National CExN) de maine, in care se va stabili nominalizarea de premier a partidului, nu va face nicio propunere. Dragnea a fost intrebat cum garanteaza PSD ca peste 6 luni nu schimba iar Guvernul, Liviu Dragnea a raspuns: Am discutat asta. Se pare ca eu am mana foarte proasta . ) Le-am spus colegilor mei astazi ca eu nu voi face nicio propunere. Prima data, la Sorin Grindeanu, eu am facut propunerea, ei au votat-o. La Tudose am avut o discutie cu fiecare in parte, pe cine ar vede, pe cine n-ar vede sic!). Maine au nu voi face nicio propunere. * ACTUALIZARE Premierul Mihai Tudose a anuntat, luni seara, la finalul CEX PSD, ca demisioneaza, pentru ca asa a decis partidul. El a spus ca pleaca cu fruntea sus. imi dau demisia in seara asta sau maine dimineata. Domnul vicepresedinte Stanescu preia programul, a anuntat premierul Mihai Tudose, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, care a durat mai bine de cinci ore. * ACTUALIZARE 21:15 Surse: Premierul Mihai Tudose a demisionat, in urma retragerii sprijinului politic ----- * ACTUALIZARE 19:40 Tudose demisioneaza in aceasta seara, daca i se retrage sprijinul politic * ACTUALIZARE 15:50 Codrin Stefanescu: Va asigur ca astazi din sediul PSD va pleca aceeasi echipa pe care ati vazut-o in campania din 2016, uniti, fara mari schisme *ACTUALIZARE 13. 23 Teodor Melescanu: Va asigur ca nu am de gand sa imi dau in niciun caz demisia *ACTUALIZARE 12:48 Badalau: La CEx voi milita pentru echilibru *ACTUALIZARE 12:06 Deputat PSD Buzau: Predictibilitatea, coerenta si continuitatea sunt atributele esentiale ale unei guvernari *ACTUALIZARE 10:44 Presedintele PSD Giurgiu: Sustinem partidul pentru ca asa am castigat alegerile, cu unitate.

PSD i-a retras sprijinul politic lui Mihai Tudose. Premierul si-a depus demisia in fata CEx LIVE TEXT si VIDEO

13: Mihai Tudose si-a prezentat demisia in CEx. Vicepremierul Paul Stanescu va prelua conducerea interimara a Executivului. 07:CEx a decis retragerea sprijinului politic pentru Mihai.

Victor Ponta, scenariu inaintea sedintei CExN: Ori Carmen Dan, ori Mihai Tudose

Fostul premier Victor Ponta a afirmat ca in cadrul CExN este vorba despre o miza mare. Luni se va face o alegere: ori Carmen Dan pleaca de la MAI si Mihai Tudose ramane premier, ori Carmen Dan.

Liviu Dragnea: Mihai Tudose a fost tinta unor manipulari. Exista un personaj veninos intr-o institutie a statului, care a facut si face foarte mult rau (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat luni seara, la finanlul sedintei CEx, in cadrul careia Mihai Tudose si-a prezentat demisia, ca acesta a fost tinta unor manipulari. Dragnea a vorbit despre un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )