Libnet.ro
UNICEF

23:00

Mihai Tudose: infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii se va face prin Parlament. E un proiect mult prea important

Adevărul Adevărul,
Mihai Tudose: infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii se va face prin Parlament. E un proiect mult prea important

Premierul Mihai Tudose a punctat marti ca proiectul privind infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI) va fi adoptat in Parlament in baza unei intiative legislative, nu prin ordonanta in Guvern. continuă pe Adevărul

Tudose: infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii se va face prin Parlament. Grindeanu: Mi s-a sugerat sa-l trec prin ordonanta de urgenta

Premierul Mihai Tudose a punctat marti ca proiectul privind infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI) va fi adoptat in Parlament in baza unei intiative legislative, nu prin ordonanta in Guvern.

Fondul Suveran de Investitii va fi adoptat prin Parlament

Premierul Mihai Tudose a spus ca Fondul Suveran de Investitii nu va fi adoptat prin ordonanta de urgenta, ci va fi pus in dezbatere in Parlament.

Tudose spune ca Fondul Suveran de Investitii va fi adoptat prin Parlament, nu prin OUG: Este un lucru mult prea important

Premierul Mihai Tudose a spus ca Fondul Suveran de Investitii nu va fi adoptat prin ordonanta de urgenta, ci va fi ajunge in dezbatere in Parlament, intrucat este un lucru mult prea important.

Premierul Mihai Tudose: Fondul Suveran va fi adoptat in Parlament. Este un lucru mult prea important

Premierul Mihai Tudose a afirmat, marti, ca Fondul Suveran de Investitii va fi adoptat in Parlament, dupa ce fostul sef al Executivului, Sorin Grindeanu, a declarat ca i s-ar fi sugerat sa il adopte prin Ordonanta de Urgenta.

Neintelegeri tot mai dese intre Mihai Tudose si Liviu Dragnea pe masurile economice si numirile in institutii-cheie

A trecut mai putin de o luna de la investirea Guvernului Tudose, dar diferentele de pozitie intre premier si Liviu Dragnea, presedintele PSD, apar tot mai des. Fiscul, sefia serviciului secret al Ministerului de Interne, Fondul Suveran de Investitii si marile masuri economie toate au fost tema in divergenta intre cei doi. Ultima contra a aparut azi, cand Tudose a inchis definitiv ideea taxei de solidaritate.

Premierul Mihai Tudose este nemultumit de activitatea sefului Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale- Surse

Premierul Mihai Tudose se declara nemultumit de activitatea actualului presedinte al Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale ANRM), Aurel Gheorghe, au declarat pentru HotNews. ro surse guvernamentale. De altfel, colaborarea dintre cei doi nu ar fi fost foarte buna nici in perioada in care Mihai Tudose detinea functia de ministru al economiei.

Mihai Tudose: CAS si CASS vor fi platite de angajator si anul viitor

Premierul Mihai Tudose spune ca modul in care sunt platite contributiile CAS si CASS nu se schimba. intrebat ce se va intampla cu CAS-urile si CASS-urile de anul viitor, Tudose a.

Mihai Tudose: Sistemul contributiilor sociale ramane ca si pana acum, toate vor fi platite de angajator/ Taxa de solidaritate este ingropata si ea

Sistemul contributiilor sociale ramane cum este acum si anul acesta si cel viitor, a spus marti premierul Mihai Tudose. Se obtinea prea putin si era prea mare deranjul, a declarat premierul. Despre taxa de solidaritate, Tudose spune ca o putem trece la categoria discutate si uitate.

Mihai Tudose, intrebat despre preluarea conducerii PSD: In niciun caz nu ma intereseaza asa ceva

Premierul Mihai Tudose afirma ca nu este interesat de preluarea conducerii PSD, dupa ce a fost intrebat de ziaristi cum comenteaza afirmatiile facute de fostul premier social-democrat Victor Ponta, care spunea, in urma cu o zi, ca Tudose va prelua conducerea PSD, la un moment dat.

Mihai Tudose: L-am invins pe Victor Ponta

Prim-ministrul Mihai Tudose a participta la deschiderea Campionatelor Nationale de sah pentru echipe de juniori, competitie care are loc in perioada 22-29 iulie. Prezent la aceasta competitie, Mihai Tudose.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )