Libnet.ro
UNICEF

05:30

Neintelegeri tot mai dese intre Mihai Tudose si Liviu Dragnea pe masurile economice si numirile in institutii-cheie

Hotnews Hotnews,
 Neintelegeri tot mai dese intre Mihai Tudose si Liviu Dragnea pe masurile economice si numirile in institutii-cheie

A trecut mai putin de o luna de la investirea Guvernului Tudose, dar diferentele de pozitie intre premier si Liviu Dragnea, presedintele PSD, apar tot mai des. Fiscul, sefia serviciului secret al Ministerului de Interne, Fondul Suveran de Investitii si marile masuri economie toate au fost tema in divergenta intre cei doi. Ultima contra a aparut azi, cand Tudose a inchis definitiv ideea taxei de solidaritate. continuă pe Hotnews

De ce s-a suparat seful PSD pe premier: Mihai Tudose i-a suflat de sub nas sefia serviciului secret al Internelor. Liviu Dragnea voia sa numeasca un apropiat in fruntea ultimei institutii de informatii pe care o mai putea controla

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost deranjat de faptul ca premierul Mihai Tudose l-a numit pe noul director al DGPI fara a astepta intrarea in vigoare a legii prin care seful institutiei sa fie numit de ministrul de Interne, Carmen Dan.

De ce s-a suparat seful PSD pe premier: Mihai Tudose i-a suflat de sub nas DGPI lui Liviu Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost deranjat de faptul ca premierul Mihai Tudose l-a numit pe noul director al DGPI fara a astepta intrarea in vigoare a legii prin care seful institutiei sa fie numit de ministrul de Interne, Carmen Dan.

Mihai Tudose, scos din minti de intrebarile jurnalistilor: Eu nu stiu de unde tot scoateti lucrul acesta

Mihai Tudose a avut, marti, o noua iesire nervoasa in discutia cu jurnalistii. Premierul a fost enervat de doua intrebari: una legata de rectificarea bugetara iar cealalta privind modificarile pe.

Mihai Tudose, ANUNT IMPORTANT despre preluarea sefiei PSD de la Dragnea (VIDEO)

Premierul Mihai Tudose a raspuns luni afirmatiilor facute de Victor Ponta cu o seara inainte care il dadeau pe seful executivului drept inlocuitorul lui Liviu Dragnea in fruntea.

Eugen Teodorovici, precizari dupa ce a fost demis de Mihai Tudose: Decizia apartine cuiva care doar crede ca stie tot ce misca in Romania

Senatorul PSD Eugen Teodorovici sustine ca decizia privind demiterea lui din functia de consilier onorific al premierului Mihai Tudose apartine cuiva care doar crede ca stie tot ce misca in.

Mihai Tudose: Patrulele de politie nu vor mai fi niciodata dintr-un singur om; isi pune viata in pericol absolut gratuit

Premierul Mihai Tudose a anuntat, sambata, dupa moartea politistului dintr-o gara din judetul Suceava, ca politistii nu vor mai patrula singuri, precizand ca gradul de periculozitate al acestei meserii este infiorator.

Premierul Mihai Tudose este nemultumit de activitatea sefului Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale- Surse

Premierul Mihai Tudose se declara nemultumit de activitatea actualului presedinte al Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale ANRM), Aurel Gheorghe, au declarat pentru HotNews. ro surse guvernamentale. De altfel, colaborarea dintre cei doi nu ar fi fost foarte buna nici in perioada in care Mihai Tudose detinea functia de ministru al economiei.

Mihai Tudose: CAS si CASS vor fi platite de angajator si anul viitor

Premierul Mihai Tudose spune ca modul in care sunt platite contributiile CAS si CASS nu se schimba. intrebat ce se va intampla cu CAS-urile si CASS-urile de anul viitor, Tudose a.

Mihai Tudose: Sistemul contributiilor sociale ramane ca si pana acum, toate vor fi platite de angajator/ Taxa de solidaritate este ingropata si ea

Sistemul contributiilor sociale ramane cum este acum si anul acesta si cel viitor, a spus marti premierul Mihai Tudose. Se obtinea prea putin si era prea mare deranjul, a declarat premierul. Despre taxa de solidaritate, Tudose spune ca o putem trece la categoria discutate si uitate.

Mihai Tudose, intrebat despre preluarea conducerii PSD: In niciun caz nu ma intereseaza asa ceva

Premierul Mihai Tudose afirma ca nu este interesat de preluarea conducerii PSD, dupa ce a fost intrebat de ziaristi cum comenteaza afirmatiile facute de fostul premier social-democrat Victor Ponta, care spunea, in urma cu o zi, ca Tudose va prelua conducerea PSD, la un moment dat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )