Libnet.ro
UNICEF

23:30

Mihai Tudose, mesaj pentru ministrul Bodog: Nu trebuia sa moara niste copii ca sa descoperim ca ceva nu merge (VIDEO)

B1 B1,
Mihai Tudose, mesaj pentru ministrul Bodog: Nu trebuia sa moara niste copii ca sa descoperim ca ceva nu merge (VIDEO)

Premierul Mihai Tudose l-a chestionat pe ministrul Sanatatii, Florian Bodog, pe tema implementarii legii vaccinarii si masurilor luate pentru ca sa nu mai existe copii nevaccinati. Acest lucru vine dupa ce . continuă pe B1

Mihai Tudose, mesaj pentru ministrul Bodog: Nu trebuia sa moara niste copii ca sa descoperim ca ceva nu merge

Premierul Mihai Tudose l-a chestionat pe ministrul Sanatatii, Florian Bodog, pe tema implementarii legii vaccinarii si masurilor luate pentru ca sa nu mai existe copii nevaccinati. Acest lucru vine dupa ce .

Domnule Mihai Tudose, cine este seful guvernului, dv. sau ministrul Finantelor? Nu mai e clar...

N-au trecut nici 48 de ore de cand premierul Mihai Tudose declara ritos: Taxele de genul CAS, CASS vor ramane pe modelul actual, vor fi platite de angajator, fiindca altfel riscam.

Profesorul moldovean Sergiu Musteata, despre vizita premierului la Chisinau: Mihai Tudose i-a dat apa la moara lui Dodon |INTERVIU ROMANIA LIBERA

Sergiu Musteata este una dintre cele mai bine profilate personalitati publice de la Chisinau. Specialist in istoria posturilor occidentale de radio care au combatut comunismul, el s-a alaturat Partidului Actiune si Solidaritate, creat la initiativa Maiei Sandu, cea care a ajuns pana in turul al doilea al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova.

Mihai Tudose, atac dur la ministrul Transporturilor: Expropriem cate doua COTETE in fiecare saptamana. Nu vreti sa facem autostrada? (VIDEO)

Premierul Mihai Tudose s-a pozitionat extrem de dur in timpul sedintei de guvern de joi la adresa ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, nemultumit de faptul ca acesta exproprieaza saptamanal sau.

Ministrul Sanatatii a scapat de remaniere. Mihai Tudose: Nu il demit pe Bodog azi si nici maine (VIDEO)

Florian Bodog poate rasufla usurat. Premierul Mihai Tudose a anuntat ca nu va efectua nicio remaniere si ca Florian Bodog va ramane ca ministrual Sanatatii, asta dupa ce a primit raportul pe care.

Florian Bodog, aproape sa fie demis de Mihai Tudose: Premierul i-a dat ultimatum doua zile (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, are termen pana joi pentru a prezenta raportul privind campania de constientizare asupra necesitatii vaccinarii copiilor. Premierul Mihai Tudose i-a transmis acestuia c.

Raportul privind vaccinarea copiilor, prezentat de ministrul Bodog premierului Tudose, ar putea duce la demiteri in lant in Ministerul Sanatatii

Mai multe persoane din Ministerul Sanatatii si din Directiile de Sanatate Publica vor fi demise in urma intalnirii pe care premierul Mihai Tudose a avut-o miercuri, la Palatul Victoria, cu ministrul Sanatatii, Florian Bodog, pe tema vaccinurilor, au declarat surse guvernamentale pentru Agerpres.

Mihai Tudose: Nu il demit pe Bodog astazi si nici maine

Premierul Mihai Tudose a discutat cu ministrul Sanatatii. Premierul Romaniei a declarat ca nu il va demite pe Florian Bodog. Daca sistemul este imperfect, modificam sistemul, daca este vorba de.

Mihai Tudose, despre problema vaccinarii: Cand condamni copilul la moarte, nu stiu in ce masura mai sunt drepturi parintesti

Mihai Tudose a vorbit despre discutiile pe care l-a avut cu Mihai Bodog, referitoare la problema vaccinarii. Premierul i-a solicitat ministrului Sanatatii sa inceapa o campanie sustinuta pentru a.

Premierul Mihai Tudose, intrebat despre numirea lui Bogdan Stan ca vicepresedinte al ANAF, dupa ce l-a demis de la sefia institutiei: Trebuia sa coordoneze si Antifrauda si Vama, ceea ce nu a facut. Acum se ocupa de colectare fiscala

Premierul Mihai Tudose a explicat, marti dimineata, decizia de a-l numi pe Bogdan Stan ca vicepresedinte al ANAF, la cateva zile dupa ce l-a demis de la sefia institutiei.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )